De voordelen van een heftruck cursus op locatie

Wanneer je het heftruckcertificaat wilt halen kun je een heftruck cursus op een locatie van ARBO centrum volgen. Wij hebben diverse locaties door heel het land, dus er is er altijd wel eentje in de buurt. Maar zou het niet nog fijner en handiger zijn om een cursus op locatie te laten verzorgen? Gewoon bij jou in het bedrijf? Dat kan. Dit zijn de voordelen van een heftruck cursus op locatie.

Heftruck cursus op locatie

Scroll om verder te lezen

Heftruck cursus op locatie volgen?

Je krijgt mensen eenvoudiger samen

Misschien heb je wel eens geprobeerd om met meerdere mensen tegelijk af te spreken voor een cursus of andere gelegenheid buiten de eigen werklocatie om. Dan weet je waarschijnlijk ook wel wat een gedoe dit kan zijn. Dat begint al met het vinden van een datum waarop iedereen kan. Je zult altijd zien dat er een paar mensen in de knoop komen met hun agenda vanwege de reistijd. En dan is er nog het reizen zelf: mensen moeten vanuit alle hoeken naar een andere locatie komen dan gebruikelijk. Welke locatie kies je? En heeft iedereen vervoer? Kies voor een heftruck cursus op locatie, dat is een stuk handiger en efficiënter.

Werken met je eigen heftruck

Een ander belangrijk voordeel van een heftruck cursus op locatie is dat je kunt werken met je eigen heftrucks. Alle theorie, maar vooral de praktijk, kan worden afgestemd op de heftruck waarmee je in je dagelijkse werkzaamheden aan het werk gaat. Zo is een heftruck cursus op locatie nog een stuk interessanter en relevanter.

Werken in je eigen omgeving

Je volgt de cursus niet alleen met je “eigen” heftruck, maar ook in je eigen werkomgeving. Onze instructeurs spitsen alle stof altijd zo veel mogelijk toe op de praktijk. Die praktijk kun je met een cursus op locatie direct oefenen in de omgeving waarin je elke dag werkzaam bent. Dat is een groot voordeel: zo leer je veiligheid en vaardigheden meteen toepassen op de meest relevante manier.

Prijstechnisch interessant

Natuurlijk biedt een heftruck cursus op locatie ook prijstechnisch gezien voordelen. Zo hoef je geen locatiehuur te betalen en bieden wij aantrekkelijke kortingen wanneer de groep bestaat uit medewerkers van hetzelfde bedrijf.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wil jij een heftruck cursus op locatie laten verzorgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij verzorgen met plezier een voorstel op maat. Medewerkers leren onder leiding van een ervaren instructeur alles wat zij moeten weten en behalen dezelfde dag nog hun certificaat. Onze cursisten kennen een slagingspercentage van meer dan 95%.

Gerelateerde producten

Veiligheidshelm

Veiligheidsschoenen

Veiligheidshesje

Werkhandschoenen

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?