De opleiding tot heftruckchauffeur volg je bij ons om 3 redenen

Om je heftruckcertificaat te behalen, zul je een (korte) opleiding moeten volgen en examen moeten doen. Wanneer je zoekt, ontdek je direct dat er heel veel aanbieders zijn. Waarom zou je dan kiezen voor ARBO centrum? We zijn blij dat je nu hier bent, want wij verwelkomen je met open armen als cursist. Bovendien is dit een goede keuze. Wij vertellen je graag drie redenen waarom je de opleiding tot heftruckchauffeur bij ons volgt.

Je bent verzekerd van een ervaren instructeur en goede heftruck

Natuurlijk wil je kiezen voor kwaliteit. ARBO centrum is een nationaal opererende en gerenommeerde organisatie. Dat zeggen wij niet om onszelf op de borst te kloppen. Kwaliteit staat bij ons gewoon altijd voorop. Daarom werken wij alleen met gecertificeerde, ervaren instructeurs. Instructeurs die niet alleen ruime ervaring hebben in het besturen van een heftruck: ze hebben zelf ook de opleiding, vaardigheden en ervaring om boeiend en effectief les te geven. Wij investeren ook altijd in ons eigen wagenpark. Dit betekent dat je bij ons verzekerd bent van een moderne, veilige, goed onderhouden en fijn te besturen heftruck.

Er is altijd een locatie bij jou in de buurt

We schreven zojuist al dat wij werken door heel het land. ARBO centrum heeft daarom bijna altijd een vestiging bij jou in de buurt. Dat is fijn. De heftruck cursus plus het bijbehorende examen nemen ongeveer een halve dag in beslag. Daar wil je geen halve dag voor hoeven te reizen, toch? Dat hoeft dus ook niet wanneer je voor ARBO centrum kiest. Dankzij onze riante capaciteit hebben wij bovendien het hele jaar door ruimte in de agenda.

Je wilt gewoon slagen, toch?

Uiteindelijk kunnen we lang of kort praten: waar het natuurlijk om gaat is dat je gewoon wilt slagen. Ook daarom kies je voor ARBO centrum. Onze cursisten kennen een slagingspercentage van meer dan 95%. Bovendien beoordelen zij onze cursus gemiddeld met een 9.

Schrijf je direct in

Overtuigd? Schrijf je dan direct in. Wij verwelkomen je met plezier in een van onze opleidingscentra zodat jij aan het einde van de dag weer naar huis gaat met een heftruck certificaat op zak.

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?