Cursus veilig hijsen bij jullie op locatie? Dit zijn de mogelijkheden

Iedereen die lasten hijst, moet dit veilig kunnen doen. Niet alleen dat: je moet ook kunnen aantonen dat je dit veilig kunt doen. Daarom volgt iedereen die hijst eerst een cursus veilig hijsen. Dat kan op de locaties van ARBO centrum, maar het kan ook op de eigen locatie. Dat is in veel opzichten extra interessant. Hier lees je wat mogelijk is.

veilig hijsen

Waarom kiezen voor een cursus veilig hijsen op de eigen locatie?

Waarom zou je kiezen voor een cursus veilig hijsen op de eigen locatie, in plaats van bij één van de ARBO centrum cursuscentra? Onze centra zijn hier perfect voor ingericht, uiteraard. Je krijgt er de beschikking over alles wat je nodig hebt om de cursus te volgen. Dus: een ervaren, kundige instructeur, de benodigde machines en alle andere voorzieningen. Maar wanneer je de mogelijkheden hebt om de cursus op eigen locatie plaats te laten vinden, is dit voor jou waarschijnlijk nog voordeliger. Het enige wat je nodig hebt, is een geschikte ruimte voor de theorie en de eigen machines voor de praktijk.

Werken met eigen machines is een groot voordeel

Wanneer je de cursus veilig hijsen op jullie eigen locatie laat verzorgen, kunnen cursisten werken met hun eigen machines. Dat biedt een groot voordeel. Natuurlijk is de basis altijd en overal gelijk. De kennis die je in de cursus opdoet, kan op elke hijskraan worden toegepast. Maar elke machine heeft zijn eigen aandachtspunten en specifieke eigenschappen. Bij jou op locatie kunnen onze instructeurs hier gebruik van maken en cursisten laten oefenen met de machines die zij in hun werk ook gaan gebruiken.

Logistiek voordeel

Het is natuurlijk altijd lekker wanneer je voor een cursus niet naar een andere locatie hoeft te gaan. Nog lekkerder natuurlijk wanneer je gewoon naar je werk kunt komen. Een cursus veilig hijsen bij jullie op locatie betekent geen geen moeilijke logistiek of lastige planning en geen extra reistijd.

Ruimte voor verzoeken en personalisatie

Een cursus veilig hijsen bij jullie op locatie betekent dat de cursus alleen gegeven wordt aan medewerkers van jullie bedrijf. Dit biedt extra mogelijkheden op het gebied van personalisatie. Onze instructeurs zorgen altijd en overal voor een boeiende, praktijkgerichte cursus. Maar wanneer je de instructeur als bedrijf helemaal voor jezelf hebt, kan de cursusstof waar mogelijk worden afgestemd op jullie specifieke situatie. Dit maakt de cursus nog interessanter en relevanter.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Klinkt een cursus veilig hijsen bij jullie op locatie interessant? Wij verzorgen deze graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel op maat te ontvangen.

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?