3 tips om snel je hoogwerker certificaat te behalen

Om op een hoogwerker te werken moet je een hoogwerker certificaat hebben. Heb je dit nog niet? Maak er dan snel werk van. Wij hebben 3 tips voor je om snel je hoogwerker certificaat te behalen.

Hoogwerkercertificaat

Scroll om verder te lezen 

Hoogwerker cursus volgen?

Schrijf je tijdig in

Je weet van tevoren nooit hoe druk het is. Schrijf je daarom tijdig in voor je hoogwerker certificaat. Met een beetje mazzel kun je al heel snel terecht. Maar wat als het tegenzit? In drukke periodes kan het zo zijn dat er op korte termijn geen plekken vrij zijn. Zeker wanneer je op korte termijn aan de slag wilt met de hoogwerker moet je niet te lang wachten met inschrijven. Het zou zonde zijn als je nog niet aan het werk kunt omdat je nog wacht om je certificaat te halen.

Volg een hoogwerker cursus bij ARBO centrum

Je wilt snel je hoogwerker certificaat behalen. Dat betekent dat je in één keer wilt slagen. Kies daarom voor een goede hoogwerker cursus: kies voor ARBO centrum. De cijfers spreken voor zich: onze cursisten beoordelen ons gemiddeld met een 9. 

Nog belangrijker dan dat: het slagingspercentage ligt op meer dan 95%. Snel terecht kunnen voor een cursus en examen is één ding: wanneer je niet direct slaagt, ben je alsnog te veel tijd (en geld!) kwijt.

Denk goed na over de verschillende categorieën hoogwerkers

Wist je dat er verschillende categorieën hoogwerkers zijn? Elke categorie heeft zijn eigen certificaat. Een belangrijke tip om snel je hoogwerker certificaat te behalen is om goed na te denken over welk certificaat je hebben wilt. Je mag alleen op de hoogwerker werken met het juiste certificaat. Worden er in jouw bedrijf verschillende types gebruikt? Kies er dan voor om direct voor meerdere categorieën hoogwerkers je certificaat te behalen. Dit voorkomt dat je op een later tijdstip weer examen moet doen. Je komt ook niet voor verrassingen te staan: je weet zeker dat je alle benodigde certificaten al op zak hebt.

Gerelateerde producten

Veiligheidshelm

Veiligheidsschoenen

Werkhandschoenen

Valbeveiliging

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?