3 redenen om je VIL-VCU diploma te behalen

VCA is belangrijk in ontzettend veel sectoren. Daarbij denken mensen vaak aan VCA basis en VCA VOL voor uitvoerende en leidinggevende medewerkers. Maar er is nóg een vorm van VCA: VIL-VCU. VIL-VCU staat voor “Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden van Uitzendorganisaties”. Dit is een vorm van VCA die specifiek is ontwikkeld voor de uitzendbranche.

VIL-VCU pas

Ben je intercedent? Dan heb je het wellicht nodig

Werk jij in de uitzendbranche als intercedent, dan zul je in principe je VIL-VCU diploma moeten hebben. Werkgevers stellen dit vrijwel zonder uitzondering verplicht. Dus als jij de ambitie in die richting hebt, is het verstandig om daar nu alvast in te investeren.

Je zult je opdrachtgevers beter begrijpen

Naast dat het dus vaak verplicht is om je VIL-VCU diploma te hebben in de uitzendbranche, biedt dit je ook duidelijke voordelen. Je leert beter de taal van je opdrachtgevers spreken en weet beter in te schatten waar zij naar op zoek zijn. Dankzij de kennis die je op hebt gedaan in je VIL-VCU opleiding kun je meer vanuit het standpunt van een opdrachtgever denken.

Je kunt beter de juiste kandidaten selecteren

Maar andersom werkt het ook. Met je VIL-VCU op zak zul je ook beter in staat zijn om de juiste kandidaten te selecteren. Je weet namelijk wat belangrijk is en kunt per opdracht goed inschatten welke capaciteiten, vaardigheden en ervaring de ideale kandidaat moet beschikken. Hiermee ben je een belangrijke steun voor je opdrachtgevers.

Schrijf je in voor de VIL-VCU cursus in

Kortom: met je VIL-VCU diploma op zak kun je jouw werk nog beter doen. Je helpt niet alleen je opdrachtgevers hier beter mee; je werk wordt ook leuker en gemakkelijker. Schrijf je daarom in voor een VIL-VCU cursus van ARBO centrum. Wij zijn dé partij om dit bij te doen. Wij hebben vestigingen door heel het land, cursisten beoordelen ons gemiddeld met een 9 en zij behalen een slagingspercentage van meer dan 95%.

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?