3 manieren om VCA te halen

Wanneer jij je VCA moet halen, is er één zekerheid: de enige manier om je VCA certificaat te behalen, is door officieel examen te doen. Maar: er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Je kunt op verschillende manieren leren voor je VCA examen. Dit zijn 3 manieren om je VCA te halen. VCA is verplicht in meer dan twintig sectoren, dus wil jij werken in één van deze sectoren, dan is de vraag niet óf jij je VCA moet halen, maar wanneer. Welke voorbereiding kies jij?

Met VCA boeken

Het aanschaffen van VCA boeken kan fijn zijn. Je kunt hiermee leren in je eigen tijd. En natuurlijk zo vaak herhalen als je wilt. Voor sommigen is dit de perfecte manier. Je moet alleen wel om een aantal dingen denken:

 

  • Zorg ervoor dat je een actueel VCA boek aanschaft
  • Kies voor een boek waarin ook proefexamens zijn opgenomen
  • Zorg dat je voldoende tijd vrijmaakt
  • Discipline is zeer belangrijk

Met een VCA e-cursus

Een modernere variant van zelfstandig leren voor je VCA diploma, is door en VCA e-learning cursus te volgen. Het voordeel van een e-learning cursus ten opzichte van een fysiek boek, is vooral het interactieve component. Door middel van (video)voorbeelden kan de stof extra worden toegelicht. Bovendien bevatten de e-learning cursussen altijd proefexamens. Die proefexamens bereiden je voor op het echte examen.

Met een VCA cursus

Wil je écht optimaal voorbereiden voor het VCA examen? Volg dan een VCA cursus. Dat klinkt misschien tijdsintensiever dan het is. De VCA cursus duurt slechts een dagdeel. Aansluitend doe je examen. Met een VCA cursus heb je de hoogste kans om in één keer te slagen. Kies voor een VCA cursus van ARBO centrum. Dan weet je zeker dat je les krijgt van ervaren docenten. Maarliefst meer dan 95% van onze cursisten slaagt direct voor het VCA examen.

Interesse in een VCA cursus? Schrijf je nu in

ARBO centrum heeft cursuslocaties door heel het land. Schrijf je in voor een VCA cursus bij jou in de buurt. Daar zul je zeker geen spijt van krijgen.

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?