Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

In diverse beroepen en bij een veelheid aan werkzaamheden is een veiligheidsbril verplicht. Dat is een goede zaak, want oogletsel is een vorm van letsel die zeer vaak voorkomt en tot grote schade kan leiden. Oogletsel zou nog veel frequenter voorkomen wanneer er geen veiligheidsbrillen werden gedragen.

 

Gevallen van oogletsel worden gemeld en bijgehouden, maar denk vooral eens aan al die keren dat oogletsel voorkomen werd dankzij het dragen van een veiligheidsbril. Een veiligheidsbril is dan ook een onmisbaar PBM.

 

Een veiligheidsbril is dus bedoeld om werkzaamheden veilig uit te voeren en de ogen te beschermen. Maar de algehele veiligheid mag natuurlijk ook nooit worden vergeten. Een veiligheidsbril gaat zijn doel voorbij wanneer er geen sprake is van een goed zicht. Daarom is het voor brildragers belangrijk om een veiligheidsbril op sterkte te kunnen dragen. Maar wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

Wie wel eens een bril heeft gekocht, weet dat dit flink wat geld kan kosten. Heb je een veiligheidsbril op sterkte nodig, dan ben je wellicht bang voor hoge kosten. Dat hoeft niet, want bij ARBO winkel valt de prijs van een veiligheidsbril op sterkte behoorlijk mee.

 

Er zijn twee belangrijke componenten die de prijs van een bril bepalen. Wie een reguliere bril op sterkte koopt, betaalt niet alleen voor de glazen, maar ook voor het montuur. Vaak zelfs een behoorlijk bedrag. Bij een veiligheidsbril betaal je altijd een stuk minder voor een montuur. Hoewel ook veiligheidsbrillen er zeker wel vlot en modieus uit kunnen zien, ligt hier niet de prioriteit. Dit is een functionele bril die vooral sterk en comfortabel moet zijn.

 

Bij ARBO winkel heb je al een veiligheidsbril op sterkte voor slechts 16,95 euro. Dat scheelt al snel tientallen tot wel honderden euro’s met het aanschaffen van een normaal montuur voor dagelijks gebruik. De kosten voor de glazen op sterkte komen hier, in tegenstelling tot normale monturen en glazen, niet bovenop. De kosten voor glazen met een sterkte van +1,5 tot +3,0 zijn bij de prijs inbegrepen.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.