Wat kost een reachtruck opleiding?

Reachtrucks mogen alleen worden bestuurd door medewerkers die kunnen aantonen dat zij dit veilig kunnen doen. Dé manier om hiervoor te zorgen is door hen hun reachtruck certificaat te laten behalen. Hiervoor dien je een reachtruck opleiding te volgen. Maar wat kost een reachtruck opleiding? Je leest het op deze pagina.

Wat een reachtruck opleiding kost, is afhankelijk van de opleiding

Wat goed is om te weten: er zijn meerdere soorten reachtruck opleidingen. Of beter gezegd: meerdere vormen. Voor medewerkers die nog geen certificaat hebben is er de reachtruck basiscursus. Het certificaat is vijf jaar geldig. Dit betekent dat je na deze vijf jaar opnieuw een reachtruck opleiding moet doen. Het gaan dan niet om de basiscursus, maar om een herhalingscursus. Tot slot kan een reachtruck opleiding ook in groepsverband worden verzorgd. Dit is mogelijk bij genoeg aanmeldingen vanuit dezelfde organisatie. Als laatste kan de opleiding in company worden verzorgd.

Wat kost een reachtruck basisopleiding?

De reachtruck basisopleiding kost bij ARBO centrum 295 euro exclusief BTW per deelnemer. Dit is inclusief de kosten voor het leermateriaal en het doen van examen. Je leert in deze cursus alle theorie die je moet weten en oefent ook de praktijk. Aansluitend doe je direct examen. Wanneer je slaagt, ontvang je jouw officiële certificaat en Arbopas.

Wat kost een reachtruck herhalingscursus?

De reachtruck herhalingscursus kost 225 euro exclusief BTW per deelnemer. Deze opleiding verschilt van de basisopleiding. Omdat je als deelnemer al in het bezit bent van een certificaat, hoeft er minder diep op sommige stof in te worden gegaan. Je hebt namelijk al de kennis. Deze cursus is bedoeld om je kennis op te frissen. Slaag je voor het examen, dan ontvang je opnieuw een certificaat met een geldigheid van vijf jaar.

Wat kost een groepstraining?

Een groepstraining kan worden verzorgd bij voldoende aanmeldingen vanuit dezelfde organisatie. Deze reachtruck opleiding is inhoudelijk gelijk aan de opleiding op individueel niveau. Het grote voordeel is dat alle medewerkers tegelijk de opleiding volgen en les krijgen van dezelfde ervaren docent van ARBO centrum. De kosten van deze reachtruck opleiding zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. ARBO centrum maakt altijd een voorstel op maat. Dat geldt ook voor een in company training. Bij deze training kan de groepstraining in het eigen bedrijf worden gegeven. Voorwaarde is wel dat het bedrijf zelf over reachtrucks beschikt.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.