Waar kan ik veiligheidsschoenen kopen?

Dat kan op zeer veel verschillende plekken. Je kunt onder andere terecht bij bouwmarkten en doe-het-zelf-winkels, alsmede gespecialiseerde zaken. Maar het kan nog eenvoudiger: gewoon online in de webshop van ARBO winkel. Bij ons bestel je eenvoudig vanuit je luie stoel veiligheidsschoenen.

Wat zijn veiligheidsschoenen en waarom draag je ze?

Veiligheidsschoenen zijn, zoals je waarschijnlijk al uit de naam af kunt leiden, schoenen die extra bescherming bieden. Er zijn meerdere soorten veiligheidsschoenen die dan ook om uiteenlopende redenen worden gedragen.

 

Bijna iedereen kent wel de veiligheidsschoenen met versterkte neuzen, vaak van staal. Deze schoenen draag je om je tenen te beschermen tegen stoten of vallen. Denk aan medewerkers in de bouw of in een autogarage bijvoorbeeld. Wanneer er sprake is van een risico dat jij je voeten stoot of dat er een hard en zwaar object op je voet valt, zijn veiligheidsschoenen de perfecte bescherming. Overigens wordt het dragen van veiligheidsschoenen in veel bedrijven en omgevingen verplicht gesteld.

 

Dat geldt niet alleen voor veiligheidsschoenen met versterkte neuzen. Er zijn ook andere soorten veiligheidsschoenen. Denk aan schoenen die beschermen tegen vloeistoffen en vocht. Deze worden vaak gedragen in onder andere laboratoria. Ook de horeca is niet onbekend met veiligheidsschoenen: veel bedienend personeel draagt bijvoorbeeld veiligheidsschoenen met anti-slip zool.

 

Ben je een hobbyist, klusser of houd je bijvoorbeeld van werken in de tuin? Ook dan zijn veiligheidsschoenen een uitstekende investering. Ze zijn uiteraard niet exclusief voor professioneel gebruik, maar kunnen ook gewoon door particulieren gebruikt worden.

Bestel direct online

Waar kan ik veiligheidsschoenen kopen? Klik hier om direct naar de webshop te gaan. Naast veiligheidsschoenen verkopen wij uiteraard ook hoger modellen (boots). Met de veiligheidsschoenen van ARBO winkel weet je zeker dat je altijd voor een goede prijs kwaliteit in huis haalt. De schoenen zijn gekeurd en voldoen aan officiële, strenge eisen.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou