VCA VOL kosten

Moet jij je VCA VOL gaan halen of ben je in het bezit van een VCA basiscertificaat maar wil je een stap hogerop? Er zijn diverse manieren om je VCA VOL te behalen. Het is goed om deze manieren te kennen en op de hoogte te zijn van de VCA VOL kosten. Daarom volgt hier een overzicht.

De VCA VOL examenkosten

De goedkoopste manier om je VCA VOL certificaat te behalen, is door alleen examen te doen. De VCA VOL examenkosten bedragen 75 euro exclusief BTW. Deze kosten zijn inclusief je certificaat en pas. Vanuit kostenoogpunt is dit zeer aantrekkelijk. Houd er wel rekening mee dat je zelfstandig moet kunnen voorbereiden. Kun je dat? Heb je genoeg tijd en vooral discipline om te leren? Zo niet, dan kun je misschien kijken naar een andere optie. Het volgen van een e-cursus of fysieke cursus is dan interessant. Dat kost wat meer, maar je wordt ook optimaal voorbereid en vergroot je slagingskans. Doe je namelijk VCA VOL examen en zak je, dan moet je het nieuwe examen weer volledig betalen. Zo kan het toch nog duur worden.

VCA VOL e-learning kosten

Een uitstekende tussenweg om je VCA VOL te behalen is het volgen van een e-learning cursus. De VCA VOL e-cursus kosten bedragen 65 euro exclusief BTW. Daar komen vervolgens de kosten van je examen (75 euro) nog bovenop. Met een e-learning cursus weet je wel zeker dat jij je goed voorbereidt. Alle benodigde kennis wordt behandeld en je oefent met proefexamens.

VCA VOL kosten van een cursus

Wil jij je op de best mogelijke manier voorbereiden op je VCA VOL examen? Kies dan voor het volgen van een cursus. De VCA VOL kosten van de cursus bedragen 245 euro exclusief BTW. De cursus duurt een dag. Onder leiding van een ervaren docent leer je alles wat je weten moet en oefen je proefexamens. Meer dan 95% van de cursisten van ARBO centrum slaagt in één keer.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

VCA verbodsborden

VCA verbodsborden VCA staat voor “Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers”. VCA verbodsborden worden gebruikt in situaties en bij bedrijven waar de VCA regels gelden

Lees verder »