VCA kosten

Wil jij een VCA cursus volgen? Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van VCA. Om het overzichtelijk te maken, hebben we hieronder de belangrijkste VCA cursussen en de daarbij behorende VCA kosten voor je op een rijtje gezet.

VCA basis

De VCA basiscursus is ontwikkeld voor uitvoerende medewerkers. Met de cursus VCA diploma leer je alle basiskennis van VGM, zoals gesteld door VCA. VGM staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Na het volgen van de cursus laat jij zien dat je veilig werkt, volgens de standaard van VCA. Je houdt rekening met de veiligheid en gezondheid van jezelf en anderen, en met het milieu. 

De VCA basiscursus kost € 245,00 excl. BTW per persoon.

VCA VOL

VCA VOL is ontwikkeld voor operationeel leidinggevenden. Met de VCA VOL cursus leer jij niet alleen de kennis van eigen veiligheid en jouw invloed op de omgeving. Ook de veiligheid van jouw werknemers of teamleden staat centraal.

De cursus VCA VOL kost € 245,00 excl. BTW per persoon

VCA E-learning

Heb je weinig tijd of leer je liever in je eigen tempo? Speciaal voor jou is er dan de VCA e-learning cursus. Met de cursus e-learning studeer je online voor het VCA examen. Het VCA e-learning programma is een volwaardige cursus die vanzelfsprekend voldoet aan alle eisen en dezelfde stof behandelt als de cursus die op locatie wordt gegeven. Het is mogelijk zowel de basiscursus als de VCA VOL als e-learning te volgen.

De E-learning cursus kost € 65,00 excl. BTW. Het examen wordt wel op locatie afgenomen en kost in beide gevallen: € 75,00.

De VIL-VCU cursus

Als laatste de VIL-VCU cursus. Speciaal voor intercedenten en leidinggevenden in de uitzendbranche.  VIL-VCU staat voor “Veiligheid Intercedenten Leidinggevenden en Veiligheids Checklist Uitzendbureaus”

 

De cursus is grotendeels gelijk aan de VCA VOL, maar richt zich voornamelijk op unieke, op intercedenten toegesneden, kennis. Denk hierbij aan wetgeving, maar ook verantwoordelijkheden voor de uitzendkrachten die voor jou werken.

 

De VIL-VCU cursus kost: € 245,00 excl. BTW per persoon.

Alleen examen doen?

De VCA kosten vallen lager uit wanneer je besluit om alleen examen te doen. Je betaalt dan slechts 75 euro. Houd er wel rekening mee dat je dan zelf verantwoordelijk bent voor een goede voorbereiding.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

VCA verbodsborden

VCA verbodsborden VCA staat voor “Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers”. VCA verbodsborden worden gebruikt in situaties en bij bedrijven waar de VCA regels gelden

Lees verder »