Kosten stapelaar certificaat

Wil je met een stapelaar gaan werken? Dan heb je een stapelaar certificaat nodig. Dit certificaat kan je in één dag halen door de basiscursus stapelaar basiscursus te volgen. Dit kan bij ARBO centrum op één van onze trainingslocaties door heel Nederland. Maar het is ook mogelijk een in-company training te volgen. De kosten van het behalen van je stapelaar certificaat zijn afhankelijk van de gekozen cursus. Hier lees je over de verschillende mogelijkheden.

De kosten van de individuele cursus

Je stapelaar certificaat behaal je door het volgen van de cursus. De basiscursus stapelaar heeft uit een theorie- en een praktijkdeel. Het theoriedeel en het praktijkdeel worden beiden afgesloten met een examen. Heb je de cursus succesvol afgerond? Dan ontvang je het stapelaar certificaat, waarmee je kunt aantonen dat jij vakbekwaam bent om de stapelaar te besturen en te bedienen. Het certificaat is vijf jaar geldig en kost € 295,00 excl. BTW per persoon. Liever de cursus op zaterdag volgen? De kosten zijn dan € 345,00 excl. BTW.

De groepscursus (incompany)

Bij voldoende deelnemers vanuit het bedrijf is het mogelijk om een groepscursus de organiseren. Makkelijk als je de cursus samen met collega’s wilt doen. Bij de in company cursus komen gecertificeerde instructeurs bij jou langs op locatie om de cursus te geven. De kosten van het stapelaar certificaat kunnen daarmee per persoon afnemen. De prijs van een groepscursus is afhankelijk van locatie en groepsgrootte. Wil je weten wat een groepscursus kost voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met ons. We rekenen het graag voor je uit.

Herhalingscursus

Is je stapelaar certificaat verlopen? Dan kan je deze verlengen door de herhalingscursus te volgen. De herhalingscursus duurt één dagdeel en wordt afgesloten met een examen.  Je kennis wordt weer helemaal opgefrist. Tijdens de stapelaar herhalingscursus laat je aan onze instructeurs zien dat je nog steeds over de juiste vaardigheden beschikt om veilig en verantwoord met de stapelaar te werken. Heb je de stapelaar herhalingscursus succesvol afgerond? Dan wordt je certificaat verlengd met vijf jaar.

De herhalingscursus kost € 225,00 excl. BTW. Liever op zaterdag de cursus volgen? Dat kost € 275,00 excl. BTW.

Ook hier geldt de mogelijk tot het volgen van een incompany cursus. Neem contact met ons op voor meer informatie en de kosten.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

Waarom een stapelaar opleiding?

Waarom een stapelaar opleiding? In opslagloodsen, warenhuizen, magazijnen, tuincentra en groothandels wordt veelvuldig gebruikgemaakt van producten die op pallets staan. Pallets kunnen efficiënt worden gestapeld.

Lees verder »