Hoeveel kost een brandblusser?

Eerst een wedervraag: wat is duurder: een brandblusser of de gevolgen van een brand? Exact. Een brand heeft mogelijk verwoestende gevolgen. Op materieel gebied, maar ook qua menselijk leed. Dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Daarom is het altijd zinnig om te investeren in een brandblusser. Voor bedrijven is dit zelfs verplicht. Maar kost dit dan precies? Hier lees je over de kosten van de verschillende soorten brandblussers.

Wat kost een brandblusser? Dat hangt af van het type

Wat een brandblusser kost, is grotendeels afhankelijk van het type. Er zijn namelijk veel verschillende soorten brandblussers. In deze blog gaan we in op de verschillen tussen de diverse brandblussers. Wil je een brandslanghaspelaanschaffen, dan kun je rekenen op zo’n 200 – 250 euro.

 

Ben je op zoek naar handblussers, dan heb je bij ARBO winkel keuze uit CO2 blussers, poederblussers, schuimblussers, sprayblussers, vetblussers en vorstvrije brandblussers. Misschien weet je al precies welke blusser je nodig hebt, maar misschien nog niet. Lees dan hier eerst welke brandblusser het meest geschikt is.

 

Dus: hoeveel kost een brandblusser van jouw keuze? Reken op de volgende prijzen:

  • CO2 blussers: 45 – 70 euro
  • Poederblussers: 15 – 50 euro
  • Schuimblussers: 25 – 100 euro
  • Sprayblussers: 12 – 40 euro
  • Vetblussers: 40 – 100 euro
  • Vorstvrije brandblussers: 40 – 100 euro

 

Zoals je ziet vallen de kosten van een brandblusser dus ontzettend mee. Twijfel dus niet en schaf direct een brandblusser aan in de webshop. Misschien is het ook handig om een blusdenken aan te schaffen. Ook deze is zeer betaalbaar en biedt je belangrijke voordelen. Zo is een blusdeken bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het blussen van personen. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Voor bedrijven geldt dat wij werken met interessante kortingen bij grotere bestellingen.

Direct een BHV cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.