EHBO koffer onderhoud

Altijd de juiste benodigdheden bij eventuele calamiteiten

Goed EHBO koffer onderhoud laten uitvoeren? Het onderhoud voor een EHBO verbanddoos of koffer is belangrijk, zodat je er zeker van kunt zijn dat alles aanwezig is om eerste hulp te verlenen. En sterker nog, je hebt de wettelijke verplichting om de EHBO-middelen in goede conditie te houden. Dat betekent dat alles aanwezig moet zijn om iemand bij te kunnen staan met eerste hulp.

 

Wij zorgen er tijdens het EHBO koffer onderhoud voor dat we voor je nagaan wat er in de koffer aanwezig is. We maken een rapportage en nemen daarin op welke onderdelen we missen, zodat je die direct bij ons kunt kopen of op ARBOwinkel.nl kunt bestellen. Op die manier is de koffer of de verbanddoos weer netjes up-to-date, zodat je daar gebruik van kunt maken op het moment dat het nodig blijkt.

 

We verzorgen het onderhoud voor EHBO koffers, net als voor verbanddozen, brandblussers en bijvoorbeeld noodverlichting. We zorgen er op die manier voor dat alle BHV-hulpmiddelen netjes in orde zijn, dat je voldoet aan de wettelijke verplichtingen en dat je kunt rekenen op een veilige bedrijfslocatie en -omgeving. 

EHBO koffer onderhoud is verplicht

Is het EHBO koffer onderhoud verplicht? Je hebt de wettelijke verplichting om ervoor te zorgen dat alles beschikbaar is om eerste hulp te verlenen. In die zin is goed onderhoud verplicht, bijvoorbeeld als je daar zelf niet aan toe komt of de expertise voor mist. Wij zorgen ervoor dat je er geen omkijken naar hebt en er toch vanuit kunt gaan dat alles in orde is. Omdat het onderhoud voor EHBO verplicht is zorgen wij ervoor dat we tijdig keuringen doen en het je aangeven als er iets ontbreekt.

Meteen een afspraak maken voor EHBO koffer onderhoud of meer weten over de keuring en controle die we voor je doen? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over. Of bestel op ARBOwinkel.nl een complete EHBO-koffer, waarmee je in één keer voorzien bent. 

9,75 –vanaf prijs

Heb je een vraag?

Kosten per keuring EHBO koffers

Benieuwd naar de EHBO koffer onderhoud kosten? We kunnen een enkele koffer of een verbanddoos controleren, keuren en onderhouden voor €32,50. Heb je bij jou in de organisatie minimaal 50 te controleren BHV-hulpmiddelen? Dan is dit al mogelijk vanaf €9,75 per stuk.

 

Op die manier zorgen we voor lage EHBO koffer onderhoudskosten, zodat je daar niet te veel voor betaalt. Ondertussen zijn wij natuurlijk netjes gecertificeerd en zorgen we voor een duidelijke rapportage. Daarmee kun je goed aangeven dat alles op orde is en dat je voldoet aan de wettelijke verplichtingen die er gelden.

 

Tip: wij adviseren het EHBO koffer onderhoud ieder half jaar tot jaar uit te laten voeren. Op die manier kun je er vanuit gaan dat altijd alle BHV-hulpmiddelen aanwezig zijn om eerste hulp te kunnen verlenen.

 

Benieuwd hoe we voor je aan de slag gaan tijdens de keuring of twijfel je over de noodzaak om hier regelmatig naar te laten kijken? Vertel ons om welk type EHBO koffer het gaat en wanneer je de controle voor de laatste keer hebt laten uitvoeren. Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat je netjes voldoet aan de wettelijke verplichting.

  • 1 tot 2 keuringen € 32,50
  • 3 tot 5 keuringen € 26,00
  • 6 tot 10 keuringen € 22,75