Cursus levensreddend handelen

Een cursus levensreddend handelen leert je om optimaal eerste hulp te verlenen. Dit betekent dat je leert om zowel bij kleine kwetsuren (zoals een wond) goed op te treden, en dat je leert om levensreddend te handelen. Iedereen kan in een situatie terechtkomen waarin een ander (dringend) hulp nodig heeft. Waar en wanneer dit is, is nooit te voorspellen. Dankzij de kennis die je tijdens een cursus levensreddend handelen opdoet, ben je er echter altijd op voorbereid.

Levensreddend handelen cursus

Verleen hulp optimaal met een cursus levensreddend handelen

Een cursus levensreddend handelen leert je om optimaal eerste hulp te verlenen. Dit betekent dat je leert om zowel bij kleine kwetsuren (zoals een wond) goed op te treden, en dat je leert om levensreddend te handelen. Een cursus levensreddend handelen biedt je dus zeer waardevolle kennis. Iedereen kan in een situatie terechtkomen waarin een ander (dringend) hulp nodig heeft. Waar en wanneer dit is, is nooit te voorspellen. Dankzij de kennis die je tijdens een cursus levensreddend handelen opdoet, ben je er echter altijd op voorbereid.

Wanneer mensen in een situatie terecht komen waarin een slachtoffer hulp nodig heeft, weet men niet altijd even goed wat te doen. De situatie kan soms chaotisch zijn. Er kan sprake zijn van paniek en angst. Hoe weet je dan wat je moet doen? Een cursus levensreddend handelen leert je goed handelen. Je doet niet alleen cruciale inhoudelijke kennis op, maar leert ook rustig en systematisch na te denken en de juiste stappen te volgen.

Cursus levensreddend handelen

175,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 21:29 voor de cursus Basiscursus veilig werken met een heftruck vanuit Dongen.

Heb je een vraag?

Vragen over een cursus levensreddend handelen groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Eerste hulp

Eerste hulp verlenen is soms cruciaal. In alle gevallen is het belangrijk. Door snel te helpen kan een slachtoffer worden gekalmeerd en door het bieden van de juiste hulp kunnen problemen en ernstiger letsel soms worden voorkomen. Het is dus altijd nuttig om eerste hulp bij een ongeluk te kunnen bieden. Denk aan iemand die een flinke snee heeft opgelopen. Als gecertificeerde EHBO’er weet je hoe je een dergelijke wond moet verplegen. Het resultaat is dat iemand snel weer verder kan met waar hij/zij mee bezig was.

 

Vaak gaat het bij eerste hulp bij een ongeluk verlenen om relatief eenvoudige handelingen bij onschuldige kwetsuren. Vergeet echter niet dat een goede EHBO’er ook dan een verschil kan maken. Niet alleen door goed te handelen, maar ook door goed met een slachtoffer om te gaan. Het kan bijvoorbeeld gaan om kinderen die verdriet of angst kunnen ervaren bij een relatief onschuldig ongeluk.

Waarom de cursus levensreddend handelen bij ARBO centrum volgen?

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!