VCA basis examen

Wil je je VCA basis certificaat halen, maar niet aan de cursusdag deelnemen? Dat kan bij ARBO centrum! Het behaalde VCA basis diploma is 10 jaar geldig. Het VCA examen vergt de nodige voorbereiding, dus we raden je zeker aan een VCA boek aan te schaffen en deze goed te bestuderen. Wil je het VCA boek bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat het cursusboek per post wordt verzonden.

VCA basis examen

Alleen een examen

Het VCA basis examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen en dien je binnen een uur te beantwoorden. Wanneer je slaagt voor het examen ontvang je van ons, binnen enkele dagen, het VCA basisdiploma. Het examen bestaat onder andere uit wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige handelingen en situaties en het treffen van maatregelen om ongevallen te voorkomen. Het digitale examen VCA is beschikbaar  in vele talen (lees onderstaand)


Examens in verschillende talen beschikbaar
Onze VCA basis cursus geven we dus niet in alle talen. Voor het examen hebben we wel veel verschillende mogelijkheden. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een Engelse cursus, met aansluitend een Hongaars examen. Dit kan wel extra kosten met zich meebrengen.


Talen en wachttijden
Minimaal 72 uur wachttijd van standaardtalen:
Duits, Frans, Hongaars, Litouws, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks.
Minimaal 72 uur wachttijd: Arabisch, Bulgaars, Grieks, Kroatisch, Italiaans, Slowaaks.
Minimaal 20 werkdagen wachttijd:
 Deens, Ests, Fins, Lets, Maltees, Noors, Sloveens, Tsjechisch, Zweeds.

Let op! Neem voor een examen in 1 van deze talen contact met ons op.

Meer informatie over het VCA Basis examen

Zodra je je VCA basis diploma in bezit hebt, kun je aantonen dat je op de hoogte bent van de veiligheidsregels die gelden op de werkvloer. Bovendien beschik je over de kennis die nodig is om risico’s op de werkvloer te herkennen en te verkleinen. Het examen kan bij ARBO centrum worden ingepland om 16:30 of om 18:00. Wil je meer weten over het VCA basis examen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen over onze VCA examens.

VCA basis examen

75,- excl. btw

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

Vragen over een VCA incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom een VCA examen bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon