Kind en omgeving cursus

De cursus “Kind en Omgeving” van ARBO centrum is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de zorg voor kinderen. Of je nu werkzaam bent in de kinderopvang, onderwijs of thuiszorg, deze cursus biedt praktische kennis en vaardigheden om een veilige en gezonde omgeving voor kinderen te creëren.

EPT cursus in het Spaans

Nederlands is de standaardtaal waarin de cursussen en examens van ARBO centrum worden gegeven. Maar omdat we graag een groot publiek willen bereiken, en we willen dat iedereen zijn of haar EPT certificaat kan behalen, is het ook mogelijk je EPT cursus en examen in het Spaans te maken. Heb je moeite met de Nederlandse taal? Schrijf je dan in voor een Spaanse EPT cursus.

Stapelaar cursus in het Spaans

Nederlands is de standaardtaal waarin de cursussen en examens van ARBO centrum worden gegeven. Maar omdat we graag een groot publiek willen bereiken, en we willen dat iedereen zijn of haar stapelaar certificaat kan behalen, is het ook mogelijk je stapelaar cursus en examen in het Spaans te maken. Heb je moeite met de Nederlandse taal? Schrijf je dan in voor een Spaanse stapelaar cursus.

Reachtruck cursus in het Spaans

Nederlands is de standaardtaal waarin de cursussen en examens van ARBO centrum worden gegeven. Maar omdat we graag een groot publiek willen bereiken, en we willen dat iedereen zijn of haar reachtruck certificaat kan behalen, is het ook mogelijk je reachtruck cursus en examen in het Spaans te maken. Heb je moeite met de Nederlandse taal? Schrijf je dan in voor een Spaanse reachtruck cursus.

Heftruck cursus in het Spaans

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar speciaal voor werknemers die moeite hebben met de Nederlandse taal zijn onze examens ook beschikbaar in het Spaans. Hierdoor zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat een heftruck cursus te volgen en zijn certificaat te halen.

Hoogwerker cursus in het Spaans

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar wist je dat je je hoogwerker examen, of een van onze andere examens, ook in het Spaans kunt afnemen? Hiermee zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat zijn hoogwerker certificaat te halen.

NEN 3140 Spaans

Ben jij opzoek naar een Spaanstalige NEN 3140 cursus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou in het Spaans je voor te bereiden op het NEN 3140 examen. Na onze cursusdag krijg je direct een NEN 3140 examen in het Spaans.

VCA Spaans

Ben jij opzoek naar een Spaanstalige VCA cursus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou in het Spaans je voor te bereiden op het VCA examen. Na onze cursusdag krijg je direct een VCA examen in het Spaans.

Subsidieregeling Veilig Werken

100% subsidie voor de schildersbranche op veiligheidstrainingen! Van 1 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023 wordt de subsidieregeling Veilig Werken uitgebreid. Dat betekent dat je als werkgever binnen de schildersbranche 100% van de scholingskosten én de verletkosten vergoed krijgt. Cursussen en trainingen kunnen in die periode gratis bij ARBO centrum worden gevolgd! Direct […]

VCA Arabisch

Ben jij opzoek naar een Engelstalige VCA cursus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou in het engels je voor te bereiden op het VCA examen. Na onze cursusdag krijg je direct een VCA examen in het Engels.