Kurs na wózek widłowy

Kurs na wózek widłowy Obecnie w Holandii pracuje wielu Polaków, ich sumienna i ciężka praca  w takich sektorach jak rolnictwo, budownictwo a także logistyka jest godna pochwały i wysoko oceniana przez lokalnych pracodawców. Obowiązujące prawo i przepisy obejmują  także Twoich pracowników. Dlatego też jako Pracodawca powinieneś zatroszczyć się, aby Twoi pracownicy mieli odpowiednią wiedzę i […]

BHV e-learning

Heb jij je BHV-certificaat nodig, maar vind je het niet fijn om onvoorbereid aan een cursus te beginnen? Of werk je momenteel vanuit huis? Volg dan nu onze BHV cursus online. Deze e-learning is een goede voorbereiding op de fysieke cursus BHV. Zo wordt het praktijk gedeelte een stuk gemakkelijker!

VIL-VCU examen

Wil je je VIL-VCU examen halen, maar geen cursus volgen? Dat kan bij ARBO centrum! Bij ons ben je ook welkom, op een van onze locaties, om alleen het examen af te leggen. Schrijf je direct in!

VCA examen in een andere taal

Wil jij je VCA examen in een andere taal doen? Bij ARBO centrum is het VCA basis examen in veel verschillende talen beschikbaar. Ook is het VCA VOL examen in een aantal talen af te leggen. Ben jij op zoek naar een locatie om het VCA examen in een andere taal te doen? Met meerdere vestigingen door heel Nederland kunnen wij je hier bij helpen.

VCA VOL e-learning

Het is niet voor iedereen wenselijk of mogelijk om de cursus op locatie te volgen. Dan kan vanuit huis leren voor sommigen de beste optie zijn. Schaf hier de e-learning aan!

VCA basis examen

Wil je je VCA basis certificaat halen, maar niet aan de cursusdag deelnemen? Dat kan bij ARBO centrum! Het behaalde VCA basis diploma is 10 jaar geldig. Het VCA examen vergt de nodige voorbereiding, dus we raden je zeker aan een VCA boek aan te schaffen en deze goed te bestuderen. Schrijf je vast in!

VCA VOL examen

Wil jij je VCA VOL examen bij ARBO centrum halen zonder de cursus voorafgaand te volgen? Wij bieden je de mogelijkheid om je VCA VOL diploma te behalen, door alleen een los examen bij ons af te leggen. Schrijf je direct in!

VCA e-learning

Het is niet voor iedereen wenselijk of mogelijk om de cursus op locatie te volgen. Dan kan vanuit huis leren voor sommigen de beste optie zijn. Schaf hier de e-learning aan!

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.