Graafmachine certificaat kosten

Werk je dagelijks met een graafmachine? Dan heb je een graafmachine certificaat nodig. Met een graafmachine certificaat toon jij aan dat je beschikt over alle benodigde kennis en vaardigheden die worden gesteld aan bestuurders van hydraulische graafmachines.

 

Waarom? Het werken met een graafmachine is niet zonder risico. Je werkt met zwaar en krachtig materiaal. Je hebt te maken met allerlei omstandigheden, zoals het weer, de ondergrond en andere mensen op locatie. Het graafmachine certificaat behaal je door het volgen van een cursus grondverzet graafmachine. Het is een ééndaagse cursus die geschikt is voor beginners en gevorderden. De prijs van de cursus grondverzet voor de graafmachine is op aanvraag beschikbaar.

Cursus op locatie

Het is mogelijk om een cursus op je eigen locatie te volgen. Dit heeft veel voordelen. Cursisten kunnen oefenen met hun eigen materiaal. Zo leren zij nog beter om te gaan met de graafmachine waarmee ze dagelijks gaan werken.  Wil je meer weten? Bijvoorbeeld wat de cursus kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Groepstraining

Werk jij in of heb jij een organisatie waar regelmatig grondverzet wordt uitgevoerd? Dan kan het lonen om een groepstraining te volgen. Want alle medewerkers die een graafmachine en bedienen en besturen moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat.

 

Door alle medewerkers tegelijkertijd een groepstraining grondverzet te (laten) volgen, zorg je ervoor dat iedereen die het certificaat haalt, dezelfde cursus heeft gehad van dezelfde docent. Samen leren is niet alleen leuk, het is ook goed voor onderlinge banden. Teambuilding dus.

 

Een groepstraining is per persoon altijd voordeliger dan een individuele training. Meer weten? Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou