BHV ploegleider cursus inhoud

Als hoofd BedrijfsHulpVerlener ben je eigenlijk een meewerkend voorman/vrouw. Nadat jij je certificaat als BHV’er hebt behaald,weet je alles over jouw rol in geval van een calamiteit bij jouw bedrijf. Als er meer dan één BHV’er bij een bedrijf is, moeten de aanwezige BHV’ers goed aangestuurd worden. Want anders doen misschien verschillende BHV’ers hetzelfde, terwijl in een ander deel van het bedrijf niemand hulp biedt, maar waar het wel hard nodig is. Dat zou wel een mooie uitdaging voor jou zijn? Lees hier alles over de BHV ploegleider cursus inhoud. Met deze cursus word je opgeleid tot gecertificeerd BHV’er.

Leren leiden of geboren leider?

Ben je een geboren of een geschoolde leider? Het maakt niet uit. Bij de cursus BHV ploegleiderhelpen we jouw leiderspotentie te ontwikkelen. Door ervoor te zorgen dat je vertrouwen in jouw capaciteiten hebt die je bij ARBO centrum leert, merk je dat delegeren en aanwijzingen geven je natuurlijk zullen afgaan. Deze cursus leert je hoe en wat je moet doen om tijdens een noodsituatie het hoofd koel te houden.

 

Je ontwikkelt een helicopterview zodat je altijd een goed overzicht houdt en adequaat kunt reageren. Je breidt je kennis en vaardigheden uit en ontwikkelt je persoonlijkheid tegelijkertijd. Vind jij leidinggeven leuk en ben jij meestal degene die in actie schiet en taken verdeelt? Dan voel jij je tijdens deze cursus als een vis in het water. Kom je talent als leider bijschaven en perfectioneren tijdens de cursus BHV ploegleider.

 

Zoals je al leest: de BHV ploegleider cursus inhoud is vooral gericht op leiderschap. De inhoudelijke kennis heb je als BHV’er immers al. Wat je leert, is om jouw team optimaal aan te sturen.

Een BHV ploegleider cursus bij ARBO centrum

Waarom een cursus bij ARBO centrum volgen? We hebben al bijna 60 duizend cursisten opgeleid met een slagingspercentage van 95%. Onze docenten zijn vakkundig, enthousiast en kunnen leerstof goed overbrengen. Veel cursisten komen op herhalingscursus of doorlopen een vervolgcursus. We kregen een klanttevredenheidscijfer van maar liefst 8,8 als gemiddelde. Daar zijn we natuurlijk trots op terwijl we blijven streven naar een 10. In relatief korte tijd hebben we inmiddels 11 vestigingen in Nederland waar we cursus (theorie en praktijk) geven. We zijn dus altijd wel in de buurt te vinden, maar komen ook naar je toe als dat je voorkeur is. Informeer ook eens naar onze in company trainingen.

Maandelijks je
kennis updaten?

Relevante artikelen voor jou