Proefexamen heftruck

Wil jij je goed voorbereiden op het heftruck examen? Bij ARBO centrum bieden wij gratis heftruck proefexamens aan om jezelf goed voorbereiden op een heftruck cursus. Test vandaag nog of jij klaar om te slagen!

Gratis heftruck proefexamen oefenen

Ieder proefexamen bevat 30 willekeurige meerkeuze vragen. Na het beantwoorden van alle examenvragen, krijg je direct de uitslag. Bij meer dan 75% heb je het gehaald. Ben jij geslaagd? Dan kan je jezelf vol zelfvertrouwen inschrijven voor een heftruck cursus. Geen voldoende gehaald? Oefen dan gerust geheel gratis door.

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis

Cursus Inhoud

Proefexamen VCA basis

Het proefexamen VCA basis bevat vragen die ook in het officiële examen kunnen voorkomen. Het VCA proefexamen bevat 10 willekeurige vragen, elke keer als jij het VCA basis proefexamen maakt krijg je andere vragen.

LET OP: Het officiële examen voor de VCA basis bevat 40 vragen waarvoor je 60 minuten de tijd hebt.

Proefexamen VCA VOL

Het proefexamen VCA VOL bevat vragen die ook in het officiële examen kunnen voorkomen. Het VCA proefexamen bevat 10 willekeurige vragen, elke keer als jij het VCA VOL proefexamen maakt krijg je andere vragen.

 

LET OP: Het officiële examen voor de VCA VOL bevat 70 vragen waarvoor je 75 minuten de tijd hebt. 

Vragen over het heftruck proefexamen?

Neem dan contact op. Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.
Ons kantoor is open doordeweeks van 08:00 – 17:00.

Nog niet voldoende heftruck kennis?

Beschik jij nog niet over voldoende kennis om het examen te maken? Dan raden wij aan om gewoon eens een heftruck cursus te volgen. Tijdens onze heftruck cursussen worden er verschillende scenario’s behandeld, zowel praktijk als theorie. Zo kan jij aan het einde van de dag goed voorbereid aan het officiële heftruck examen beginnen. Het examen zit namelijk bij de prijs van de cursusdag in. Bekijk alle heftruck cursussen.

Heftruck cursus volgen?

Wil jij je heftruck certificaat halen? Bekijk ons aanbod aan heftruck cursussen. Tijdens de cursus wordt alle stof behandeld zodat jij daarna met een gerust hart kan slagen!

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.