Code 95

Als beroepschauffeur is het belangrijk dat je de code 95 uren haalt. Iedere 5 jaar heb je 35 nascholingsuren nodig. Wij helpen je om deze te behalen. Bekijk hier welke code 95 gecertificeerde opleidingen wij hebben.

Offerte aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tijdelijk niet beschikbaar
Tijdelijk niet beschikbaar
295,- excl. btw

Direct aanmelden?

Gelijk je aanmelden? Bekijk hieronder snel wanneer er een cursus bij jou in de buurt is.

Groepstraining Code 95

Wanneer je met collega’s code 95 wilt volgen is dit bij ons ook mogelijk. Vraag daarvoor een offerte aan

Landelijke dekking

Wij zitten door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt! Benieuwd waar wij bij jou in de buurt zitten?

Toch liever een incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Code 95 is verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Om je beroep uit te mogen oefenen dien je elke vijf jaar minimaal 35 uur aan nascholing te volgen. Hoe je dit precies indeelt, is geheel aan jou. Je kunt deze 35 uur uitsmeren over een periode van vijf jaar, of alle uren in zo’n kort mogelijke tijd registreren. ARBO centrum biedt je diverse cursussen aan inclusief Code 95. Dit is handig. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuw certificaat behalen en gelijk al een mooi aantal uren voor nascholing registreren. Maar ook voor beroepschauffeurs die reeds over het benodigde certificaat beschikken zijn er Code 95 nascholingscursussen voor diverse voertuigen.

BHV cursus + Code 95

Met een BHV cursus + Code 95 sla je twee vliegen in één klap. Ben jij reeds beroepschauffeur maar wil jij je ook laten opleiden tot BHV’er? Dan is deze cursus voor jou. In de BHV cursus leer je alles wat je moet weten om als BHV’er in de organisatie te mogen werken. De cursus wordt afgesloten met een examen. Behaal jij jouw examen? Dan ontvang je het officiële BHV certificaat plus Arbopas. Je bent dan gecertificeerd om eerste hulp te bieden, ontruimingen te leiden en beginnende branden te bestrijden. Daarnaast combineren wij deze cursus met 7 theorie-uren voor je Code 95.

Heftruck cursus + Code 95

Met een heftruck cursus + Code 95 maak je direct een goede start als heftruckchauffeur. Wanneer je in het bezit bent van het heftruck ceritificaat en je als chauffeur wilt werken, zul je elke vijf jaar jaar minimaal 35 uur nascholing moeten volgen. Wanneer je de heftruck cursus inclusief Code 95 volgt, kun je daar alvast 7 uur vanaf halen. Je krijgt theorie, praktijk en nascholing over de heftruck en sluit de dag af met een examen om jouw officiële heftruckcertificaat te behalen.

Moet je als chauffeur in jouw functie of sector in het bezit zijn van het VCA certificaat? Dan dien je ook nascholing te volgen. Onze VCA Code 95 cursus gaat verder waar VCA stopt en behandelt punten en kennis die van jou een nog betere en veiligere chauffeur maken. Door deze cursus te volgen, kun je 7 van de 35 verplichte nascholingsuren registreren.

Reachtruck Code 95 cursus

Werken met een reachtruck brengt risico’s met zich mee. Dat weet je, en daarom dien je ook in het bezit te zijn van een reachtruck certificaat. De Reachtruck Code 95 cursus behandelt belangrijke veiligheidsonderwerpen die specifiek voor de reachtruck gelden. Dankzij 7 uur nascholing word jij een nog betere en veiligere reachtruck chauffeur.

Heftruck & reachtruck Code 95 cursus

Veel chauffeurs moeten zowel een heftruck als een reachtruck besturen. Deze voertuigen hebben duidelijke overeenkomsten, maar er zijn ook duidelijke verschillen. De Heftruck en reachtruck Code 95 cursus behandelt die overeenkomsten en verschillen en zorgt ervoor dat jouw kennis van veiligheid weer helemaal up to date is.

EPT Code 95 cursus

Ook een EPT valt onder de voertuigen waarvoor een certificaat benodigd is. Als bestuurder van een EPT word je ook aangemerkt als chauffeur en daarom dient iedereen die beroepsmatig met de EPT werkt de verplichte 35 uur aan nascholing te volgen. Hiervoor heb je vijf jaar de tijd. Met de EPT Code 95 cursus registreer je 7 uur nascholing en doe je waardevolle kennis op.

Stapelaar Code 95 cursus

Om een stapelaar veilig te kunnen besturen, is het zaak dat je goed wordt opgeleid. In onze stapelaar Code 95 cursus ga je aan de slag met interessante en actuele vraagstukken waarmee je in de praktijk te maken krijgt. Je kennis wordt opgefrist en aangevuld en je registreert 7 uur nascholing voor je verplichte vijfjaarlijkse 35 uur.

Logistiek pakket Code 95 cursus

De Logistiek pakket Code 95 cursus is speciaal ontwikkeld voor beroepschauffeurs en heeft een focus op chauffeurs die gecertificeerd zijn om meerdere soorten voertuigen te mogen besturen. Deze cursus behandelt veiligheid en voorziet in de registratie van verplichte nascholingsuren. Chauffeurs die meerdere voertuigen mogen besturen, hoeven niet per voertuig 35 uur nascholing te registreren, maar dienen “gewoon” te voldoen aan de eis van 35 uur in totaal.

Veilig werken langs de weg Code 95 cursus

Werk jij ook naast de weg in combinatie met jouw functie als chauffeur? Bestuur je bijvoorbeeld een graafmachine, of een ander voertuig dat bij wegwerkzaamheden en werkzaamheden naast de weg wordt gebruikt? Met de Veilig werken langs de weg Code 95 cursus wordt je kennis bijgepunt. De belangrijkste basispunten worden herhaald, maar er is ook aandacht voor specifieke, nieuwe punten waarbij je verder de diepte in gaat.

ARBO in cijfers

8.8

Klanttevredenheid
10091
beoordelingen
icon-book-48
Groot cursus aanbod
2400
ingeplande cursussen
icon-netherlands
Landelijke dekking
21
vestigingen in heel Nederland
icon-group-48
Totaal aantal cursisten
141976
cursisten

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

Alkmaar
AlkmaarMeer informatie
Lees verder
Otterkoog 93 d
1822 BX Alkmaar
Amsterdam
AmsterdamMeer informatie
Lees verder
Nieuwe Hemweg 24
1013 CX Amsterdam
Apeldoorn
ApeldoornMeer informatie
Lees verder
Stadhouders Molenweg 70A
7317 AW Apeldoorn
Arnhem
ArnhemMeer informatie
Lees verder
De Overmaat 30
6831 AH Arnhem
Breda
BredaMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 4
4823 AG Breda
Capelle (Rotterdam)
Capelle (Rotterdam)Meer informatie
Lees verder
Essebaan 40
2908 LK Capelle a/d IJssel
Den Haag
Den HaagMeer informatie
Lees verder
Laan van Gravenmade 40
2495 AJ Den Haag
Emmen
EmmenMeer informatie
Lees verder
Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen
Gorinchem
GorinchemMeer informatie
Lees verder
Papland 13-K
4206 CK Gorinchem
Groningen
GroningenMeer informatie
Lees verder
Sportlaan 2
9791 LX Ten Boer
Hengelo
HengeloMeer informatie
Lees verder
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo
Lelystad
LelystadMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
Maastricht
MaastrichtMeer informatie
Lees verder
Malbergsingel 62
6218 AV Maastricht
Nijkerk
NijkerkMeer informatie
Lees verder
Stationsweg 22
3862 CG Nijkerk
Nijmegen (VCA)
Nijmegen (VCA)Meer informatie
Lees verder
Kamerlingh Onnesstraat 6b
6603 AZ Wijchen
Venlo
VenloMeer informatie
Lees verder
Columbusweg 49
5928LA Venlo
Venray
VenrayMeer informatie
Lees verder
Macroweg 22
5804 CL Venray
Waddinxveen
WaddinxveenMeer informatie
Lees verder
Nijverheidsweg 2
2742 RG Waddinxveen
Wolvega
WolvegaMeer informatie
Lees verder
Frisaxstraat 3
8471 ZW Wolvega
Zoetermeer
ZoetermeerMeer informatie
Lees verder
Aluminiumstraat 47
2718 RB Zoetermeer
Zwolle
ZwolleMeer informatie
Lees verder
Baileystraat 2-D
8013 RV Zwolle

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.