Bezoek ons tijdens de Infra Relatiedagen 2024

Op 6, 7 en 8 februari staan wij met onze stand (nr. 416) op hét kennis- en netwerkevent voor de gehele industrie in grond-, weg- en waterbouw. Kom langs en kom in contact met 350+ exposanten. Ontdek de nieuwste innovaties in grond- weg en waterbouw. Lees hieronder 3 redenen waarom je er dit jaar bij moet zijn.

Ontmoet de branche

Gedurende drie dagen bundelen meer dan 350 exposanten hun krachten op de Infra Relatiedagen. Deze gelegenheid biedt niet alleen de mogelijkheid om bestaande partners te ontmoeten, maar ook om nieuwe waardevolle relaties op te bouwen. Daarnaast is het netwerken op dit evenement extra boeiend vanwege de diverse seminars, workshops en innovatieve presentaties die je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de sector. Ons fantastische team kijkt uit naar alle ontmoetingen!

Innovaties

Verken de meest recente machines, producten en diensten op de Infra Relatiedagen 2024 en blijf op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen in de grond-, weg- en waterbranche. Talloze exposanten zullen hun nieuwste innovaties presenteren, waardoor je een unieke kans hebt om voorop te lopen in de sector. Verdiep je in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen die op de beurs worden onthuld. Win prijzen bij ARBO centrum en doe mee aan een leuke uitdaging op onze heftruck simulator!

Kennis en inspiratie

Laat je inspireren tijdens informatieve sessies, interactieve workshops en boeiende demonstraties op de Infra Relatiedagen 2024. Ontdek alles over emissieloos werken, duurzaamheid en werp een blik op de “Bouwplaats van de toekomst”. Verrijk jezelf met de nieuwste trends en ontwikkelingen en ga naar huis met waardevolle inspiratie voor de toekomst van jouw onderneming. Wij vertellen je graag meer over onze opleidingen en producten en hoe we jouw werkomgeving nóg veiliger kunnen maken.  

Ben jij erbij?

Vraag je gratis e-tickets aan voor de Infra Relatiedagen via jouw persoonlijke registratielink en kom langs bij onze stand!

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs?

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten Werkgevers stellen jaarlijks miljarden beschikbaar voor opleidingen en trainingen voor personeel. Dit budget wordt ingezet voor verschillende doeleinden, waaronder loopbaancoaching en

Lees verder »
Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.