EPT

Alles weten over EPT cursussen?

ARBO centrum heeft alle kennis over stapelaar cursussen in huis. Al deze kennis delen we maar al te graag met onze bezoekers. We hebben alles over EPT cursussen op een pagina gezet. Met een klik op onderstaande button ga je naar de pagina met EPT cursussen!

Wat kost een EPT certificaat?

Een EPT, elektrische pallettruck, is een bedrijfsvoertuig. De wet eist dat je moet kunnen aantonen dat je over de vaardigheden beschikt om een bedrijfsvoertuig veilig te besturen. Hoe doe je dit? Elk voertuig heeft zijn eigen certificaat. Door dit certificaat te behalen, toon je aan dat je aan de eisen uit de wet voldoet. Wil je dus een EPT gaan besturen, dan dien je het EPT certificaat te behalen. Dit is de beste manier om aan te tonen dat je een EPT mag besturen. Maar wat kost een EPT certificaat? Maak je geen zorgen: de kosten zijn prima te overzien. Bovendien zullen de meeste werkgevers de kosten voor hun rekening nemen. Bij ARBO centrum behaal je een EPT certificaat voor € 245,-. Dat is inclusief het doen van examen.

Wat kost een EPT certificaat en wat krijg ik hiervoor terug?

Bij ARBO centrum kun je een EPT cursus inclusief examen volgen voor € 245,-. (exclusief BTW). Wat je hiervoor terugkrijgt? Een officieel erkend certificaat met een geldigheid van vijf jaar. Wanneer jij je EPT certificaat haalt, zit je dus voor de komende vijf jaar goed.

 

Maar wat daarna? Wanneer je EPT certificaat bijna verloopt, kun je een EPT herhalingscursus volgen. In deze cursus wordt je kennis opgefrist en doe je opnieuw examen. Slaag je hiervoor, dan krijg je wederom een certificaat met een geldigheidsduur van vijf jaar. Wat kost een EPT herhalingscursus? Bij ARBO centrum slechts € 195,-. Ook het volgen van een cursus op zaterdag is mogelijk, tegen geringe meerkosten.

 

De cursus bestaat uit zowel theorie als praktijk. Op beide onderdelen doe je examen. Schrijf jij je in voor een cursus bij ARBO centrum, dan ontvang je een gratis cursusboek. Wij verzorgen cursussen op locaties door heel het land. Bij voldoende cursisten vanuit dezelfde organisatie kan er ook een groepscursus worden georganiseerd. Dit is mogelijk vanaf 12 personen voor € 795,- exclusief BTW.

Altijd een verstandige investering

Investeren in een EPT certificaat is altijd een verstandige investering. Hik je tegen de kosten aan? Bedenk je dan dat het niét hebben van een certificaat nog veel meer kosten met zich mee kan brengen. Blijkt na een calamiteit of tijdens een controle dat je geen geldig certificaat hebt, dan kan dat een flinke boete opleveren.

Heb je een vraag?
Maandelijks blog
overzicht ontvangen?

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

Alkmaar
AlkmaarMeer informatie
Lees verder
Otterkoog 93 d
1822BX Alkmaar
Amsterdam
AmsterdamMeer informatie
Lees verder
Nieuwe Hemweg 24
1013 CX Amsterdam
Breda
BredaMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 4
4823 AG Breda
Capelle (Rotterdam)
Capelle (Rotterdam)Meer informatie
Lees verder
Essebaan 40
2908 LK Capelle a/d IJssel
Gorinchem
GorinchemMeer informatie
Lees verder
Papland 13-K
4206 CK Gorinchem
Groningen
GroningenMeer informatie
Lees verder
Sportlaan 2
9791 LX Ten Boer
Hengelo
HengeloMeer informatie
Lees verder
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo
Lelystad
LelystadMeer informatie
Lees verder
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
Maastricht
MaastrichtMeer informatie
Lees verder
Malbergsingel 62
6218 AV Maastricht
Nijkerk
NijkerkMeer informatie
Lees verder
Stationsweg 22
3862 CG Nijkerk
Nijmegen (VCA)
Nijmegen (VCA)Meer informatie
Lees verder
Kamerlingh Onnesstraat 6b
6603 AZ Wijchen
Venray
VenrayMeer informatie
Lees verder
Macroweg 22
5804 CL Venray