Cursus heftruckchauffeur ARBO centrum

Hoe lang duurt een heftruck cursus? Wanneer jij je heftruckcertificaat wilt gaan behalen, is het natuurlijk mooi meegenomen als dat een beetje snel kan. Bovendien: de kans is aanwezig dat je gewoon moet werken en helemaal geen tijd hebt om een lange cursus te volgen. Dan is er goed nieuws: bij ARBO centrum duurt een heftruck cursus slechts een dag. Omdat wij theorie en praktijk combineren en je direct na de cursus examen doet, ga je – als je slaagt – nog dezelfde dag met jouw heftruckcertificaat naar huis.

Waarom duurt een heftruck cursus slechts een dag?

Hoe lang een heftruck cursus duurt, is natuurlijk grotendeels afhankelijk van de aanbieder. Wij hebben een cursus ontwikkeld die slechts een dag duurt. Dat betekent natuurlijk dat de cursus vrij intensief is. Maar dankzij een beproefde methode, interessante combinatie van theorie en praktijk en zeer ervaren docenten kunnen wij je in een dag opleiden tot veilige en capabele heftruckchauffeur.

Met een slagingspercentage van meer dan 95% tonen wij aan dat onze cursus je resultaat biedt. Wij kiezen er bewust voor om direct na het behandelen van de theorie en oefenen in de praktijk examen te doen. Op die manier weet je namelijk zeker dat alle kennis nog vers in je geheugen zit. Dit verhoogt de kans om in een keer te slagen.

Altijd een cursus bij jou in de buurt

ARBO centrum beschikt over meer dan 30 cursuslocaties door het hele land. Er is dus bijna altijd wel een cursuslocatie bij jou in de buurt. Dat betekent niet alleen in een dag je certificaat behalen, maar ook niet lang reizen. Kijk snel naar de beschikbaarheid en schrijf je direct in.

Hoe lang is het certificaat geldig?

Rond jij de heftruck cursus met goed gevolg af, dan behaal jij je heftruckcertificaat (dat je samen met een Arbo pas direct ontvangt) met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Bericht delen:

Heb je een vraag?
Maandelijks blog
overzicht ontvangen?

Verder lezen?