De dag van de leraar. Al onze instructeurs, bedankt voor jullie inzet!

‘World Teachers Day’ bestaat al meer dan 50 jaar en wordt wereldwijd gevierd. Onderwijs is belangrijk en leraren zijn onmisbaar. En daarom vieren wij in Nederland elk jaar op 5 oktober de dag van de leraar. Een dag waarop wij leraren in het zonnetje zetten. Je denkt dan misschien direct aan leraren op scholen. Bij ons werken instructeurs die wij zeker op deze dag ook zien als leraren. Natuurlijk is veiligheidstrainingen iets anders dan lesgeven aan kinderen, maar het doel is hetzelfde: mensen op een inspirerende manier aan de juiste kennis helpen. Dat is een belangrijke taak. En daarvoor zijn wij dankbaar.

Daarom staan wij ook stil bij de dag van de leraar. Overal in het land worden docenten in het zonnetje gezet door leerlingen. Dat werkt bij ons natuurlijk wat anders en daarom doen wij het zelf. Aan al onze instructeurs: bedankt voor jullie inzet en resultaten. Want dankzij jullie wordt ons land elke dag een stukje veiliger.

Groot geworden, mede door onze topinstructeurs

ARBO centrum is een begrip geworden in de wereld van veiligheid. Met een geweldig team dat iedere dag klaarstaat voor onze klanten en cursisten.

Veel hebben we te danken aan onze instructeurs. Want dankzij hun tomeloze inzet en grote kennis en kunde hebben inmiddels meer dan 150.000 cursisten bij ARBO centrum met succes een cursus gevolgd en/of certificaat gehaald. En niet zomaar: onze cursussen worden gemiddeld met een 9 beoordeeld. Dat is iets waar wij ontzettend trots op zijn en dit is helemaal de verdienste van de instructeurs die deze cursussen verzorgen.

Samen met onze instructeurs halen wij het beste naar boven in onze cursisten. Iedereen gaat voor het perfecte resultaat. Maar dat gebeurt ook nog eens in een fijne sfeer. En dat is alleen mogelijk met de juiste instructeur in de juiste setting, met de juiste materialen. Of het nu gaat om een cursus op één van onze locaties of een incompany cursus: wij zijn trots op de resultaten die onze instructeurs neer weten te zetten.


En daarom zeggen wij bij dezen: Dank jullie wel!

Belangrijke speler in de markt

Inmiddels zijn we een speler van belang. Nog voor het nieuwe millennium begon CEO John van Haren zijn eenmanszaak als glazenwasser. En nu, meer dan 20 jaar later, zijn we een begrip in de veiligheidsbranche. En dat kan ook niet anders. Want bij ARBO centrum worden jaarlijks duizenden mensen opgeleid op 21 locaties door heel Nederland. We scoren een 8.8 op klanttevredenheid en dat is niet voor niets.

ARBO centrum is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers. 25 medewerkers zijn werkzaam bij ons als instructeur. Alle instructeurs van ARBO centrum zijn gecertificeerd. Dat betekent dat, ongeacht om welke cursus het gaat, we altijd garant staan voor topkwaliteit.

We zijn een totaalaanbieder, ondergebracht op één adres. We hebben eigen vestigingen, eigen oefenruimtes en eigen machines en materiaal. Zo kunnen onze cursisten optimaal oefenen tijdens de praktijkonderdelen. Ook verzorgen wij groepscursussen en incompany trainingen.

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs?

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten Werkgevers stellen jaarlijks miljarden beschikbaar voor opleidingen en trainingen voor personeel. Dit budget wordt ingezet voor verschillende doeleinden, waaronder loopbaancoaching en

Lees verder »
Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?