Bedankt voor een mooi 2022!

Nu 2022 achter ons ligt, is het tijd om vooruit te kijken. Dat doen wij niet zonder een laatste blik achterom. Wij willen namelijk graag iedereen die afgelopen jaar klant is geweest van ARBO centrum, in welke vorm dan ook, bedanken. Ook willen wij onze partners en medewerkers bedanken. Zonder hen hadden wij nooit zo’n succesvol jaar kunnen draaien.

2022 was een groot succes

2022 was voor ARBO centrum een zeer succesvol jaar. Wij zijn iedereen die hieraan heeft bijgedragen daar zeer dankbaar voor. Van onze enthousiaste cursisten tot gewaardeerde klanten en gedreven medewerkers.

Het afgelopen jaar was best een vreemd jaar. Wij kwamen uit een lange periode van corona maatregelen. En hoewel bepaalde maatregelen op veel plekken nog steeds worden gehandhaafd, is de normale gang van zaken ook vaak teruggekeerd. Voor ARBO centrum betekende dit dat wij het afgelopen jaar eindelijk weer cursussen hebben kunnen verzorgen zonder de rem erop. Dat hebben wij gemerkt. Wij groeien al een aantal jaar op rij en 2022 was hierop geen uitzondering. Misschien juist wel door corona zijn mensen zich meer dan ooit bewust geworden van veiligheid in het bedrijf. Ook begint de arbeidsmarkt weer aan te trekken. Dit heeft ertoe geleid dat wij ook in 2022 onze groei door hebben weten te zetten.

Dank aan alle cursisten en klanten voor het vertrouwen

Bij ARBO centrum werken wij elke dag aan onze klanttevredenheid. Wij vinden jouw mening dan ook zeer belangrijk. Heb jij het afgelopen jaar bij ons een cursus gevolgd? Laat dan vooral je mening achter op Google of Feedback Company. Wij stellen dit zeer op prijs. Wij willen alle cursisten en klanten bedanken voor het getoonde vertrouwen. Wij hopen je graag nog een keer terug te zien voor een nieuwe cursus, vervolgcursus of herhalingscursus.

Ook danken wij alle bedrijven en particulieren die in onze webshop veiligheidsartikelen hebben gekocht. Wij blijven er hard aan werken om je het beste en meest omvangrijke aanbod veiligheidsproducten te leveren.

Dank aan onze gedreven medewerkers

Een succesvol jaar was ook nu weer te danken aan ons team. Wij hebben ontzettend veel vertrouwen in alle medewerkers. Natuurlijk gaat een dankwoord daarbij direct uit naar onze instructeurs. Maar wij willen ook de mensen achter de schermen bedanken, die elke dag werken aan verdere verbetering van ons cursusaanbod, onze producten, klantenservice, website etc.

Een mooi jaar voor veiligheid

Wij kijken met een tevreden gevoel terug op een mooi jaar op het gebied van veiligheid. Een jaar waarin wij hebben genoten van succes en resultaat in een bredere context dan ons bedrijf alleen. Want afgelopen jaar was er onder andere zeer veel aandacht voor BHV, brandwonden en reanimatie / AED’s, met diverse grote campagnes waaraan ook wij hebben meegedaan.

Op naar nog meer succes in 2023!

Wij hopen iedereen die in 2022 met ons in contact is geweest ook in 2023 terug te zien. Het team van ARBO centrum blijft hard werken om ook van dit jaar weer een succesvol jaar te maken, met nog meer cursisten en een nog grotere bijdrage aan compleet veilige (werk)omgeving.

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs?

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten Werkgevers stellen jaarlijks miljarden beschikbaar voor opleidingen en trainingen voor personeel. Dit budget wordt ingezet voor verschillende doeleinden, waaronder loopbaancoaching en

Lees verder »
Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?