Alle NEN 3140 cursus

NEN 3140 VP basiscursus

Elektrische objecten

Bestaat jouw functie uit het werken met elektrotechnische objecten? Dan is het van groot belang veilig en zelfstandig met deze installaties te kunnen werken. Bovendien moet je aan de hand van de NEN 3140 aan kunnen tonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt.

Inhoud van de NEN 3140 VP basiscursus

Volg daarom bij ARBO centrum de NEN 3140 VP basiscursus. De basiscursus is geschikt voor iedereen die werkzaamheden aan elektrotechnische installaties verricht of door de werkgever benoemd wil worden tot Vakbekwaam Persoon (VP) in het kader van de norm NEN 3140. De basiscursus NEN 3140 VP bij ARBO centrum duurt één dag.

Tijdens de cursus leer je de gevaren en risico’s kennen die van toepassing zijn op het werken met elektrotechnische installaties. Je leert deze gevaren en risico’s beperken en elektrotechnische handelingen zelfstandig en veilig uitvoeren. Er wordt aandacht besteedt aan onder andere de volgende onderwerpen:

  • Elektrotechnische gevaren en ongelukken
  • Elektrotechnische bedrijfsvoering en wetgeving
  • Veilig werken door deskundig personeel
  • Werken met een werkvergunning en schakelbericht

Volg de NEN 3140 VP basiscursus op een van onze trainingslocaties in Nederland

Je volgt de NEN 3140 VP basiscursus op een van onze trainingslocaties in Nederland. Ontdek een locatie bij jou in de buurt en schrijf je via onze website gemakkelijk in. Heb je een vraag over onze cursus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Na het succesvol afronden van de basiscursus ontvang je je certificaat en ARBO pas. Deze zijn drie jaar geldig.