Wat is een vingercondoom?

Vraag je in de winkel of drogisterij om een vingercondoom, dan word je misschien een beetje raar aangekeken. Wij weten echter precies wat je bedoelt. Voor mensen die hier nog niet bekend mee zijn: een vingercondoom staat ook bekend als vingerbob. Dit is met afstand het handigste en snelste product voor gebruik bij een snee of wondje op een lastige plek op je vinger.

Wat is een vingercondoom?

De vingercondoom dankt zijn naam aan de manier van aanbrengen en de bescherming die deze biedt. Net als een regulier condoom, rol je een vingercondoom af. In dit geval uiteraard om je vinger. Een vingercondoom omhult je gehele vinger en biedt optimale bescherming tegen een snee of verwonding. Het binnenste van de vingerbob fungeert als een pleister, is zacht en ventilerend.

Waarom is-ie zo handig?

Heb je wel eens geprobeerd om een pleister te plakken op een lastige plek op je vinger? Daar kun je helemaal gek van worden. Moeilijk gedoe met knippen, lastig aanbrengen en als hij dan eindelijk zit, blijft hij nooit lang op zijn plek. Bovendien draagt het helemaal niet comfortabel. Kies voor een vingercondoom. Je schuift ‘m over je vinger, rolt ‘m af en je vinger is direct voorzien van bescherming en werking zoals die van een pleister. Bovendien kun je jouw hand en vingers gewoon blijven gebruiken. Ook voor kinderen is dit heel handig. Kinderen die een wondje hebben, zoeken vaak vooral troost. Een vingercondoom zit er zo op en is veel minder gedoe dan een pleister.

 

Ook handig: naast een witte vingercondoom kun je ook kiezen voor een blauw exemplaar. Deze zijn perfect geschikt voor gebruik in de horeca en andere plekken waar de HACCP-eisen van kracht zijn.

Bestel eenvoudig in de webshop

Wil jij vingercondooms in huis halen? Daar krijg je zeker geen spijt van. Je zult direct overtuigd zijn van het gemak en de effectiviteit. Bestel daarom direct en eenvoudig jouw vingercondooms in de webshop van ARBO centrum.

Direct een BHV cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou