Waarom een training BHV?

Heb jij wel eens een BHV training overwogen? Of juist eigenlijk nog niet en vraag jij je af: waarom zou ik een training BHV volgen? Dat is heel eenvoudig: het is de enige manier om BHV’er te worden. Maar er zijn nog meer redenen waarom het volgen van een training BHV nuttig is.

Omdat BHV verplicht is

Het begint allemaal met de BHV verplichting. Bedrijven met medewerkers in dienst zijn verplicht om minimaal één BHV’er in de organisatie te hebben. Hoeveel het er moeten zijn, hangt af van de grootte van het bedrijf en de aanwezige risico’s. Er moet in elk geval een adequaat aantal BHV’ers zijn.

Omdat een BHV training de enige manier is om je certificaat te behalen

BHV’ers moeten worden opgeleid. Je wordt het natuurlijk niet zomaar. De enige manier om aan te tonen dat je gecertificeerd BHV’er bent, is door een BHV training te volgen en je officieel erkende certificaat te behalen. Dus wil jij BHV’er zijn, dan ontkom je niet aan het volgen van een training BHV.

Omdat je er op diverse manieren van profiteert

Gelukkig is het volgen van een training BHV ook heel interessant. Het is echt een leuke en leerzame ervaring. Zeker wanneer je deze deelt met je collega’s. Maar vergeet niet dat je ook in je privéleven profiteert van BHV-kennis. Je leert alles wat je weten moet over EHBO, reanimeren, evacueren en branden blussen. En je weet maar nooit wanneer je die kennis moet gebruiken om misschien zelfs wel een leven te redden.

Schrijf je gewoon in!

Dus: schrijf je gewoon in voor een BHV training bij ARBO centrum. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Niet voor niets beoordelen onze cursisten ons met een 9.

Direct een BHV cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.