EHBO stickers

EHBO stickers mogen niet ontbreken in het bedrijf. Je bent verplicht om BHV’ers op te leiden. Dit betekent dat je verplicht bent om voldoende EHBO koffers te hebben. Wanneer EHBO verleend moet worden, moeten BHV’ers (of andere medewerkers) de EHBO koffers zo snel mogelijk kunnen vinden. Dat lukt met behulp van goed zichtbaar geplaatste EHBO stickers. Let op: ook het plaatsen van deze stickers is verplicht om aan alle eisen te voldoen. Aan EHBO middelen heb je immers niets als deze niet makkelijk te vinden zijn.

EHBO stickers op locaties van EHBO koffers

EHBO kent vele vormen. Soms gaat het om een onschuldige verwonding, maar soms is er spoed vereist. Je wilt dan geen tijd verliezen met het zoeken naar een EHBO koffer, of andere EHBO middelen. Door EHBO stickers te plakken op de locaties van de EHBO koffers, zijn deze altijd vindbaar. Dan moet je de stickers natuurlijk wel zo plakken dat zij vanaf alle plekken en vanuit alle hoeken goed zichtbaar zijn. Dus: hoog genoeg en niet geblokkeerd door andere objecten.

Universele pictogrammen

De EHBO stickers zijn voorzien van universele pictogrammen. Ze zijn dus voor iedereen te herkennen. Ook voor mensen die niet gewend zijn om in Nederland te werken.

Verschillende soorten stickers

Bij ARBO winkel vind je verschillende soorten EHBO stickers. De pictogrammen geven niet alleen de locatie duidelijk aan, maar maken ook duidelijk welke EHBO middelen je hier vindt. Het kan bijvoorbeeld gaan om de eerder genoemde EHBO koffer, maar ook om een AED, een brandblusser of de aanwezigheid van een arts of BHV’er.

Bestel direct in de webshop van ARBO winkel

Bestel jouw EHBO stickers direct in de webshop van ARBO winkel. WIj bieden je diverse varianten tegen scherpe prijzen. De stickers zijn van hoge kwaliteit, zodat je zeker weet dat ze goed plakken en lange tijd perfect zichtbaar zijn. Ben je op zoek naar meer mogelijkheden om de locatie van je EHBO middelen zichtbaar te maken? Kijk dan ook naar onze pictogrammen en borden.

Direct een BHV cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou