EHBO materiaal

EHBO materiaal: van die term word je waarschijnlijk niet veel wijzer. Wat is dit nu precies? EHBO materiaal zijn de spullen die je nodig hebt om goede eerste hulp te kunnen verlenen. Dat klinkt al eenvoudiger. Daarmee ben je er nog niet. Want wat op de ene plek goed EHBO materiaal is, is op de andere plek nutteloos. Op sommige plekken heb je genoeg aan een algemene EHBO koffer. Op andere plekken heb je misschien speciale spullen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een kinderdagverblijf. Hier heb je meer EHBO materiaal speciaal voor kinderen nodig.

 

Het is dus belangrijk dat je het juiste EHBO materiaal koopt. Maar hoe doe je dat? Dat doe je door goed te kijken naar waar je jouw EHBO koffer nodig hebt. Bij een sportclub heb je ander EHBO materiaal nodig dan in een restaurant. En thuis gebruik je andere spullen dan in een fabriek.

 

Al het EHBO materiaal dat je nodig hebt, kun je kopen bij ARBO winkel.

Zoek en vind het juiste EHBO materiaal

Je kunt op verschillende manieren het juiste EHBO materiaal kopen. Weet je precies wat je wilt hebben? Dan kun je een lege EHBO doos kopen en losse spullen bestellen. Zo stel je zelf je EHBO koffer samen.

 

Voor de meeste mensen is dat niet handig. Je moet verstand hebben van EHBO om precies te weten wat je nodig hebt. Het kan ook anders: je kunt het ook aan ons overlaten. Kijk maar eens in de webshop van ARBO winkel: wij verkopen veel verschillende EHBO koffers. Kies de koffer die het beste bij je past. Denk aan een koffer voor thuis, voor BHV (bedrijfshulpverlening), voor in de auto, in de horeca en nog veel meer.

We helpen je graag

Heb je een vraag of kun je niet precies vinden wat je zoekt? We helpen je graag. Zo kunnen we zorgen voor EHBO materiaal op maat. Je krijgt dan een EHBO koffer die voor jou is samengesteld. Hierin zit alles wat je in jouw situatie nodig zou kunnen hebben bij EHBO.

Direct een BHV cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou