Alle Hoogwerker cursus

Hoogwerker IPAF cursus

Één categorie hoogwerker

Hoogwerker IPAF training

De International Powered Acces Foundation (IPAF) is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor veilig en effectief gebruik van hoogwerker materiaal. IPAF bekleedt al jaren de sleutelrol in ontwikkeling in veiligheids- en testprocedures die bereikt zijn binnen deze marktsector. Het IPAF programma voor de bediening van hoogwerkers is de enige die door de TÜV is gecertificeerd op basis van de minimale eisen, zoals vermeld in de ISO norm 18878. Wereldwijd worden jaarlijks ruim 100.000 personen opgeleid door IPAF opleidingscentra. Alle cursisten die een IPAF opleiding afronden, ontvangen een certificaat en een licentie in de vorm van PAL card.

Veilig werken met een hoogwerker certificaat

Werkt u veel met een hoogwerker in uw dagelijks werk, maar heeft u nog geen erkend certificaat op zak? Of bent u werkzaam in de transport of logistiek en maakt u weleens gebruik van een hoogwerker? Het behalen van een hoogwerker certificaat is een slimme manier om veilig en zorgvuldig te werk te gaan. Schrijf u in via onze website of neem contact met ons op.

Hoe ziet de IPAF hoogwerker opleiding eruit?

Hoogwerker opleidingen duren één dag. Je krijgt les in de hoogwerker gekozen categorieën 1A, 1B , 3A en/of 3B. Het theoriegedeelte wordt afgesloten met een theorie-examen. Daarna volgt het praktijkgedeelte, dat eveneens wordt afgesloten met een examen. Heeft u beide examens succesvol afgelegd? Dan sturen wij u het certificaat en een pasje toe. Daardoor kunt u gegarandeerd veilig aan de slag

Is een hoogwerker certificaat verplicht?

Ja, wel als u werkt met een hoogwerker. U kunt zich eenvoudig online inschrijven voor een hoogwerker opleiding. Onze hoogwerker opleidingen zijn van de allerbeste kwaliteit en bovendien is het hoogwerker certificaat voor 5 jaar geldig op verschillende wereldwijde locaties. Ook voor een last minute opleiding kunt u bij ons uitstekend terecht. Meld u vandaag nog aan en behaal het erkende hoogwerker certificaat.

Verschil tussen een basiscursus en een cursus van IPAF

Het verschil tussen een hoogwerker cursus van IPAF en een basis hoogwerker cursus is dat de IPAF opleiding wordt afgesloten met een Palcard. Deze Palcard is internationaal geldig. Het IPAF certificaat / Palcard is echter maar voor één categorie hoogwerkers geldig. Daarom moet je voor iedere categorie hoogwerkers een IPAF certificaat / Palcard te halen.

Voor hoogwerkers gelden de volgende categorieën:

Waarom IPAF?