Hoogwerker examen in een andere taal

Het hoogwerker examen is beschikbaar in diverse talen. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die een hoogwerker certificaat moeten behalen, maar moeite hebben met de Nederlandse taal. Daarom is het, naast Nederlands, mogelijk om het hoogwerker examen af te leggen in het Engels, Pools of in het Duits. Het schriftelijke examen is volledig in het Engels, Pools of Duits geschreven, zodat het probleemloos kan worden afgenomen.

 

Iedere cursus volgen in een andere taal

De cursist kan instromen tijdens alle georganiseerde cursussen. Wel raden we je aan van tevoren aan te geven in welke taal de cursist het examen af wil leggen, zodat hoogwerkeropleidingen.nl het examen kan voorbereiden. Het erkende examen ‘Veilig werken met een hoogwerker’ voldoet in iedere taal aan de wettelijke normen. Zowel de theorie als de praktijk van het examen wordt volledig in de taal naar keuze behandeld.

 

Meer informatie over het hoogwerker examen in een andere taal

Wil je meer weten over het afleggen van een hoogwerker examen in een andere taal dan Nederlands? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde cursussen

Please verify the shortcode categorie3 tax={category slug}

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.