Proefexamen BHV

Wil jij je goed voorbereiden op het BHV examen? Bij ARBO centrum bieden wij gratis BHV proefexamens aan om jezelf goed voorbereiden op een officiële BHV cursus. Test vandaag nog of jij klaar bent voor het officiële examen.

Gratis BHV proefexamen oefenen

Het BHV proefexamen bevat 25 willekeurige vragen. Na het beantwoorden van alle examenvragen, krijg je direct de uitslag. Bij 75% of meer heb je het gehaald. Ben jij geslaagd? Dan kan je jezelf inschrijven voor het officiële BHV examen. Geen voldoende gehaald? Oefen dan gerust geheel gratis door!

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis

Cursus Inhoud

Proefexamen VCA basis

Het proefexamen VCA basis bevat vragen die ook in het officiële examen kunnen voorkomen. Het VCA proefexamen bevat 10 willekeurige vragen, elke keer als jij het VCA basis proefexamen maakt krijg je andere vragen.

LET OP: Het officiële examen voor de VCA basis bevat 40 vragen waarvoor je 60 minuten de tijd hebt.

Proefexamen VCA VOL

Het proefexamen VCA VOL bevat vragen die ook in het officiële examen kunnen voorkomen. Het VCA proefexamen bevat 10 willekeurige vragen, elke keer als jij het VCA VOL proefexamen maakt krijg je andere vragen.

 

LET OP: Het officiële examen voor de VCA VOL bevat 70 vragen waarvoor je 75 minuten de tijd hebt. 

Vragen over het BHV proefexamen?

Neem dan contact op. Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.
Ons kantoor is open doordeweeks van 08:00 – 17:00.

Nog niet voldoende BHV kennis?

Beschik jij nog niet over voldoende kennis om het examen te maken? Dan raden wij aan om een BHV cursus te volgen.  Tijdens onze BHV cursussen worden er verschillende BHV vraagstukken behandeld met ook veel praktijk, zodat jij aan het einde van de dag goed voorbereid aan het officiële BHV examen kan beginnen. Het examen zit namelijk bij de prijs van de cursusdag in.

Bekijk alle BHV cursussen.

BHV cursus volgen?

Wil jij je BHV certificaat halen? Bekijk ons aanbod aan BHV cursussen. Tijdens de cursus wordt alle stof behandeld zodat jij daarna met een gerust hart het certificaat kan behalen.

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.