Veilig werken met autolaadkraan

Voor veel werktuigen moet een opleiding worden gevolgd voordat de machine mag worden bediend. Zo ook bij een autolaadkraan. Dit hulpmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Door de enorme krachten die vrijkomen bij het gebruik van de machine is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf en je omgeving te beschermen is het dan ook nodig een opleiding te volgen om een autolaadkraan te mogen bedienen.

Veilig werken met de autolaadkraan

Tot 10 ton meter

Bij ARBO centrum volg je een opleiding tot autolaadkraanchauffeur al in één dag. Aan het einde van de dag beschik je over de juiste certificaten om de autolaadkraan veilig en verantwoord te kunnen bedienen. Onze gecertificeerde instructeurs leren je de basiskennis van het werktuig en samen gaan jullie aan de slag met de praktische vaardigheden. Ook krijg je inzicht in de risico’s waar je als chauffeur van een autolaadkraan mee te maken krijgt.

De opleiding tot chauffeur van een autolaadkraan kun je volgen op een van onze vele vestigingen in Nederland. Het is ook mogelijk om een incompany opleiding te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou op locatie langskomen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat dat vijf jaar geldig is binnen Nederland. Wil je langer dan vijf jaar gebruikmaken van je certificaat? Dan dien je een herhalingscursus te volgen waarin je kennis wordt opgefrist en de nieuwste ontwikkelingen met je worden gedeeld.   

Veilig werken met autolaadkraan

225,- excl. btw

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een incompany?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.