Op zoek naar een veiligheidsopleiding? ARBO centrum is de specialist in veiligheidsopleidingen. Denk bijvoorbeeld aan BHV, VCA of heftruck opleidingen.


Ben je op zoek naar veiligheidsartikelen? Bijvoorbeeld een EHBO koffer, brandblussers, veiligheidshesjes of AED’s? Dit en nog veel meer vind je in onze webshop.


Het periodiek laten keuren van blusmiddelen, verbandtrommels en AED’s is verplicht. ARBO centrum verzorgt periodieke keuringen door heel Nederland. 

Waarom een veiligheidsopleiding volgen bij ARBO centrum?

Bij ARBO centrum begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom bieden we de mogelijkheid om je (verplichte) veiligheidscertificaat in slechts één dag te behalen. En als het tijd is om te verlengen, kost het je slechts een halve dag. Onze cursussen zijn beschikbaar in meerdere talen, zodat je kunt leren in de taal die het beste bij jou past. 

 

We bieden dagelijkse cursussen (ook op zaterdagen) door heel Nederland, waardoor je snel toegang hebt tot de opleiding die je nodig hebt. Voor bedrijven die specifieke behoeften hebben, bieden we incompany cursussen op maat. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en we passen onze trainingen daarop aan.

 

Onze eigen lesboeken en e-learnings zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op je examen. Bij ARBO centrum houden we niet op zodra je je certificaat hebt behaald. We zorgen ervoor dat je altijd op tijd op de hoogte bent wanneer je certificaat bijna verloopt, zodat je nooit onverwachts zonder certificering komt te zitten. Onze instructeurs zijn gedreven en hebben jarenlange ervaring. Ze zijn toegewijd aan het bieden van de beste opleiding en begeleiding.

Download onze gratis "Veilige terugkeer na de bouwvak" checklist!

Er komt veel bij kijken om iedereen veilig aan het werk te houden. Je moet aan veel denken en veel controleren. Om je op weg te helpen hebben wij deze gratis checklist opgesteld, zo hoef jij wat minder te onthouden. Handig toch?

Waarom je veiligheidsmiddelen periodiek laten keuren?

Bij ARBO centrum begrijpen we dat veiligheid een topprioriteit is, vooral als je weer aan het werk gaat na de bouwvak. Maar waarom zou je jouw veiligheidsmiddelen nou juist bij ARBO centrum laten keuren?

 

Expertise en Ervaring: Onze keurmeesters zijn experts met jarenlange ervaring. Ze zorgen ervoor dat je veiligheidsmiddelen voldoen aan de hoogste normen en voorschriften.

 

Gemak en Efficiëntie: We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom bieden we snelle en efficiënte keuringen, zodat je snel weer aan het werk kunt.

 

Nationale Dekking: Met locaties door heel Nederland zijn we altijd in de buurt, klaar om jouw veiligheidsmiddelen te keuren, waar en wanneer je maar wilt.

 

Veiligheid staat voorop: Wij nemen veiligheid serieus. Door je veiligheidsmiddelen periodiek te laten keuren, zorg je voor een veiligere werkomgeving voor jezelf en je collega’s.

 

Bij ARBO centrum staan we garant voor kwaliteit, gemak en veiligheid. Kies voor ons en ga met vertrouwen terug aan het werk na de bouwvak. 

Gratis checklist beschikbaar

Download onze gratis checklist en ontdek of jij en je team goed voorbereid en weer veilig aan de slag kunnen gaan!

Deze bedrijven gingen je voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Hidden
E-mail opt-in

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op.

Over ons

Wij helpen jou compleet veilig te gaan werken. ARBO centrum is de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid. Met een gedreven team zorgen wij ervoor dat wij je kunnen voorzien van veiligheidsopleidingen, -adviezen, -keuringen en -artikelen.

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.