Heb jij affiniteit,
met veiligheid?

ARBO centrum is een jonge organisatie die in korte tijd doorgegroeid is tot een landelijke speler met 30 opleidingsvestigingen. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ede.

Werken als veiligheidsopleider?

Instructeur logistiek

Ben jij een instructeur met ervaring in het geven van trainingen voor heftruck, reachtruck en hoogwerker? Bezit je didactische vaardigheden. Dan zijn we op zoek naar jou!

Instructeur BHV

Ben jij een instructeur met ervaring in het geven van BHV trainingen? Bezit je didactische vaardigheden en heb je gevoel bij onze doelgroep? Dan zijn we op zoek naar jou!

Instructeur VCA

Ben jij een instructeur met ervaring in het geven van VCA trainingen? Bezit je didactische vaardigheden en heb je gevoel bij onze doelgroep? Dan zijn we op zoek naar jou!

Instructeur NEN 3140

Ben jij een instructeur met ervaring in het geven van NEN 3140 trainingen? Bezit je didactische vaardigheden en heb je gevoel bij onze doelgroep? Dan zijn we op zoek naar jou!

Open sollicitatie

Denk jij dat wij een perfecte match zijn? Maar staat de juiste vacature niet hier tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie met CV en motivatie. Wie weet spreken we elkaar snel.

Werken op ons hoofdkantoor?

Video marketeer

Is video’s maken jouw grootste passie? Vind jij het leuk om de mooiste video’s te editen? Ben je visueel sterk en heb je ervaring met Adobe CC? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Monteur blusmiddelen

Ben jij technisch onderlegd en klantgericht? Dan is de functie tot monteur blusmiddelen precies wat je zoekt! Ook zonder ervaring of opleiding leiden wij jou op!

Open sollicitatie

Denk jij dat wij een perfecte match zijn? Maar staat de juiste vacature niet hier tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie met CV en motivatie. Tot snel!

Zoek jij een stage?

Stage:
Mediavormgever

Ben jij opzoek naar een leuke en leerzame stage in de mediavormgeving? Check hier onze vacature.

Afstudeerstage:
online marketing

Opzoek naar een afstudeerstage in de online marketing? Bekijk hier onze stageplek en neem snel contact op!