Starre verreiker basiscursus

Tijdens onze basiscursus starre verreiker leren wij onze cursisten om veilig en vakbekwaam een verreiker te besturen, het dagelijks, wekelijks en maandelijks onderhoud en de bijbehorende theorie te beheersen. De (toekomstig) bestuurder van de verreiker leert de richtlijnen en wet- en regelgeving welke is vastgesteld door de Arbo-wet. 

Starre verreiker basiscursus

Vernieuw je verreikercertificaat

Deze cursus is bedoeld voor mensen met geen of weinig ervaring. Of waarvan het verreikercertificaat langer dan 3 maanden is verlopen. De cursus wordt gegeven door een ervaren instructeur van ARBO centrum.

Starre verreiker basiscursus

195,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 20:59 voor de cursus Cursus VCA VOL incl. examen vanuit Arnhem.

Heb je een vraag?

Vragen over een verreiker groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Hoe ziet de verreiker basiscursus cursusdag eruit?

De starre verreiker opleiding begint om 08.30 met het theoriegedeelte, de ochtend wordt afgesloten met een theorie-examen.
Onderwerpen die worden besproken tijdens het theoriegedeelte:

 

  • (Arbo)wet- en regelgeving verticaal transport
  • Verantwoording
  • Opbouw en onderhoud van een starre verreiker
  • Begrippen
  • Voorbereiding op het rijden, controle
  • Werken met de verreiker

In de middag is het praktijk gedeelte, samen met onze professionele instructeur worden situaties uit de praktijk besproken en geoefend, met afsluitend een praktijkexamen. Juist tijdens het praktijkgedeelte kunnen cursisten goed aangeven waar zij in de praktijk tegenaan lopen, zo kunnen deze situaties zo goed mogelijk nagebootst worden. Dankzij deze manier van werken is de cursist extra goed voorbereidt op het echte werk. De dagcursus duurt van 08.30 uur tot uiterlijk 15.30 uur, afhankelijk van het aantal cursisten. Bij het positief afleggen van beide examens ontvangt de cursist een starre verreiker certificaat en een ARBO-pas.

Waarom de verreiker basiscursus bij ARBO centrum volgen?