Met vestigingen in Zoetermeer en Gorinchem is ARBO Centrum uitstekend bereikbaar voor de inwoners van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Op de locatie Zoetermeer verzorgen we naast VCA basisVCA VOL en VIL VCU cursussen ook diverse andere cursussen. Zo kun je in Zoetermeer terecht voor VCABHVheftruck en hoogwerker opleidingen.

Bereikbaarheid VCA cursus in Zoetermeer

De VCA cursus in Zoetermeer locatie ligt dicht aan de A12. Utrecht, Gouda, Leiden en Den Haag liggen allemaal op maximaal 30 minuten rijden van Zoetermeer. De VCA opleidingen duren één dag en worden afgesloten met een examen. Je kunt er ook voor kiezen alleen het VCA examen te maken zonder de cursus te volgen.

Aanbod VCA cursussen in Zoetermeer

Op onze locatie in Zoetermeer verzorgen we de opleidingen B-VCA, VOL-VCA en VIL VCU.  Met basis VCA (B-VCA) toon je aan te beschikken over de basiskennis die nodig is op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Leidinggevenden moeten beschikken over iets uitgebreidere kennis. Voor hen bieden we de cursus VOL-VCA aan. Let op: een ZZP-er moet ook over dit certificaat beschikken. Werk je in de uitzendbranche als intercedent of leidinggevende? Dan is VIL VCU de geschikte cursus voor jou. In Zoetermeer bieden wij alle cursussen aan op basis van open inschrijving. Voor groepen verzorgen wij speciaal georganiseerde groepstrainingen in Zoetermeer of bij jou op locatie.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.