Woon of werk je in Nijmegen, Cuijk, Veghel of Boxmeer? Dan is de vestiging van ARBO centrum in Venray eenvoudig bereikbaar. Op onze locatie in Venray verzorgen we naast VCA basisVCA VOL en VIL VCU cursussen ook BHVheftruckhoogwerker en reachtruck opleidingen. In Venray kun je dus voor een groot aanbod aan opleidingen terecht.

Volg individueel een cursus of in groepsverband

Je kunt je bij ARBO centrum op basis van open inschrijving inschrijven voor een cursus, maar het is ook mogelijk om een groepstraining te volgen. In dat geval wordt de cursus volledig voor jouw team op maat samengesteld en bepalen we in overleg het startmoment. Groepstrainingen kunnen worden gevolgd op onze locatie in Venray, maar ook op jouw eigen locatie. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden van een incompany training.

Aanbod VCA cursussen in Venray

Op onze trainingslocatie in Venray verzorgen we de opleidingen B-VCA, VOL-VCA en VIL VCU. Met basis VCA (B-VCA) toon je aan dat je beschikt over de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Ben je leidinggevende? Dan moet je beschikken over uitgebreidere kennis. In dat geval is VOL-VCA de juiste keuze. Als ZZP-er moet je beschikken over VOL-VCA. Werk je in de uitzendbranche als intercedent of leidinggevende? Dan is VIL VCU de geschikte cursus voor jou. In Venray bieden wij alle VCA cursussen aan op basis van open inschrijving. Zoals gezegd, kunnen groepen deelnemen aan speciaal georganiseerde groepstrainingen op onze locatie of op een eigen locatie.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.