Voor een VCA cursus in Lelystad kan men bij ARBO centrum terecht. In zeer veel verschillende sectoren is VCA van toepassing. Vrijwel altijd wordt het hebben van het VCA-certificaat voor werknemers verplicht gesteld door de werkgever. Men kan voor elke VCA cursus in Lelystad terecht: dus voor B-VCA, VCA VOL en VIL VCU.

 

ARBO centrum beschikt over een eigen locatie in Lelystad:

ARBO centrum
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
088-123 0 888 
info@arbocentrum.nl

Hoe ziet de VCA cursus in Lelystad eruit?

De VCA cursus kent alleen een theoretisch gedeelte. Aan het eind van de cursusdag vindt het examen plaats. Het examen dient met een voldoende te worden afgerond. Wanneer dit het geval is, wordt het VCA certificaat verstrekt. De VCA cursus in Lelystad komt voor in drie verschillende varianten: de VCA basiscursus, de VCA VOL cursus en de VIL VCU cursus.

 

De VCA basiscursus is geschikt voor iedere werknemer die over het VCA certificaat dient te beschikken. Speciaal voor leidinggevende medewerkers is er de VCA VOL cursus. Intercedenten kunnen bij ARBO centrum terecht voor de VIL VCU cursus.

Tijdens de VCA cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

 

  • Wetgeving
  • Ongevallen: oorzaken en preventie
  • Gevaarlijke stoffen
  • Ergonomische werkplek
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

 

De VCA cursus in Lelystad duurt een dag. Aan het einde van de dag wordt het VCA examen afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. Als het examen succesvol wordt afgerond, ontvangt de deelnemer een officieel erkend certificaat in de vorm van een pasje. Deze pas is tien jaar geldig.

Ook een VCA herhalingscursus is mogelijk in Lelystad

Het VCA certificaat is tien jaar geldig. Wanneer het certificaat verloopt, dient er opnieuw examen te worden gedaan om de geldigheid met 10 jaar te verlengen. Ook voor de herhaling van de VCA cursus in Lelystad kan men bij ARBO centrum terecht. De kosten voor de VCA cursussen zijn als volgt:

 

  • Basis VCA cursus, VCA VOL cursus of VIL VCU cursus: 245 euro (exclusief BTW)
  • VCA cursus in een andere taal: v.a. 295 euro (exclusief BTW).
  • Alle prijzen zijn inclusief het afleggen van examen.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.