In Twente heeft ARBO centrum een vestiging in de metaalstad Hengelo. Voor het behalen van je VCA certificaat in Hengelo kun je bij ARBO centrum terecht. Op onze vestiging in Hengelo verzorgen we behalve de VCA opleiding ook heftruckBHVhoogwerker en reachtruck cursussen.

Bereikbaarheid van onze VCA trainingslocatie in Hengelo

Hengelo behoort samen met Enschede, Zwolle en Deventer bij de vier grootste plaatsen van Overijssel. Als industriestad heeft Hengelo een groot aantal inwoners die hun VCA certificaat hebben gehaald. In de eigen vestiging in Hengelo, maar ook in de directe omgeving op de locatie van de klant, verzorgen we bij ARBO centrum groepstrainingen VCA.

VCA cursussen in Hengelo

ARBO centrum verzorgt in en om Hengelo de opleidingen B-VCA, VOL-VCA en VIL VCU. Tijdens de basis VCA (B-VCA) cursus leer je de basiskennis op het gebied van Veiligheid, gezondheid en Milieu (VGM). VOL-VCA is bedoeld voor leidinggevenden en ZZP-ers en de VIL VCU cursus is voor wie actief is in de uitzendbranche. Bij ARBO centrum organiseren we een aantal maal per maand VCA cursussen op basis van open inschrijving. Deze VCA cursussen worden afgesloten met een examen.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.