De vestiging van ARBO centrum in Gorinchem, ook wel Gorcum of Gorkum genoemd, is altijd druk bezocht. Gorinchem is eenvoudig bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam. Op onze locatie in Gorinchem verzorgen we naast VCA basisVCA VOL en VIL VCU cursussen ook BHVheftruck en hoogwerker opleidingen. In Gorinchem kun je dus voor al onze opleidingen terecht.

VCA locatie in Gorinchem is gemakkelijk bereikbaar

De locatie in Gorinchem ligt dicht aan de A15. Vanuit Utrecht, ‘s Hertogenbosch, Breda en Dordrecht ben je met de auto binnen een half uur in Gorinchem. De VCA cursus in Gorinchem duurt één dag en wordt afgesloten met het VCA examen. Wil je alleen VCA examen halen in Gorinchem? Dat is ook mogelijk bij ARBO centrum.

Aanbod VCA cursussen in Gorinchem

In Gorinchem verzorgen we de opleidingen B-VCA, VOL-VCA en VIL VCU. Haal basis VCA (B-VCA) en toon aan dat je beschikt over de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Ben je leidinggevende? Dan moet je beschikken over uitgebreidere kennis. VOL-VCA is in dat geval de juiste keuze. Als ZZP-er moet je beschikken over VOL-VCA. Werk je in de uitzendbranche als intercedent of leidinggevende? Dan is VIL VCU de geschikte cursus voor jou. In Gorinchem bieden wij alle VCA cursussen aan op basis van open inschrijving. Groepen kunnen deelnemen aan speciaal georganiseerde groepstrainingen op onze locatie in Gorinchem of bij jou op locatie.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.