VCA cursus volgen in Ede?

Wil jij je VCA halen in Ede? Dat kan bij ons! Wij hebben een eigen vestiging in Ede. Hier geven wij VCA, BHV en nog veel meer veiligheidsopleidingen. Dankzij onze centrale liggen vlakbij de A12 zijn wij goed te bereiken vanuit Arnhem, Barneveld en Utrecht. Met onze landelijke dekking zitten wij altijd bij jou in de buurt.

ARBO centrum heeft naast de hoofdvestiging in Ede locaties door heel Nederland. Zo is ARBO centrum altijd dicht in de buurt. Op onze hoofvestiging in Ede verzorgen we niet alleen VCA basisVCA VOL en VIL VCU cursussen. We verzorgen ook BHVheftruck en hoogwerker opleidingen. Op de hoofdvestiging in Ede is de centrale administratie gevestigd.

VCA halen in Ede?

De hoofdvestiging van ARBO centrum ligt dicht aan de A12 en is daardoor goed bereikbaar. Veenendaal, Arnhem, Barneveld en Nijmegen liggen allemaal binnen 30 minuten reistijd met de auto van Ede. De VCA opleiding in Ede duurt één dag en wordt afgesloten met een VCA examen. Wil je alleen VCA examen halen in Ede? Ook dan kun je bij ARBO centrum in Ede terecht.

VCA cursussen in Ede

225,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

VCA basis cursus

239,- excl. btw

VCA VOL cursus

239,- excl. btw

VIL-VCU cursus

239,- excl. btw

Liever een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

3 werkers in de bouw die de VCA controleren

Diverse VCA cursussen in Ede

Op onze locatie in Ede kun je zowel terecht voor B-VCA, VOL-VCA en VIL VCU. B-VCA, oftewel basis VCA, toont aan dat je beschikt over de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). VOL-VCA is uitgebreider en speciaal bedoeld voor leidinggevenden. Een ZZP-er moet echter ook beschikken over VOL-VCA.

 

Werk je in de uitzendbranche als intercedent of leidinggevende? Dan is VIL VCU voor jou bestemd. Alle cursussen in Ede bieden wij aan op basis van open inschrijving. Ben je met meerdere personen? Dan verzorgen wij graag een specifieke groepstraining in Ede of bij jou op locatie.

Waarom een VCA cursus bij ARBO centrum volgen?

Gerelateerde cursussen

Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen door het hele land is ARBO centrum altijd goed bereikbaar!

ARBO in cijfers

8.8

Klanttevredenheid
10091
beoordelingen
icon-book-48
Groot cursus aanbod
2400
ingeplande cursussen
icon-netherlands
Landelijke dekking
21
vestigingen in heel Nederland
icon-group-48
Totaal aantal cursisten
141976
cursisten

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.