Met een vestiging in het Noord-Brabantse Best vind je ARBO centrum onder de rook van Eindhoven. Goed bereikbaar over de A50 en A58 is Eindhoven/Best ideaal voor het volgen van een VCA opleiding. Overigens verzorgt ARBO centrum niet alleen VCA basisVCA VOL en VIL VCU cursussen in Eindhoven/Best. Ook voor andere cursussen, zoals BHVheftruck en hoogwerker opleidingen kun je in Eindhoven/Best terecht. 

VCA opleidingslocatie gemakkelijk bereikbaar

De locatie Best is eenvoudig te bereiken vanuit Tilburg, ’s Hertogenbosch en Venlo. De VCA opleidingen in Best duren één dag en eindigen met het VCA examen. In Eindhoven/Best hoef je de VCA opleiding niet te volgen om VCA examen te kunnen doen. Het is bij ARBO centrum in Eindhoven/Best ook mogelijk je alleen in te schrijven voor het examen.

VCA cursus volgen in Eindhoven

ARBO centrum geeft in Eindhoven/Best de opleidingen B-VCA, VOL-VCA en VIL VCU. Volg Basis VCA (B-VCA) om te laten zien dat je beschikt over de basiskennis op het gebied van Veiligheid, gezondheid en Milieu (VGM).  Geef je leiding of ben je ZZP-er, dan dien je te beschikken over meer kennis. VOL-VCA is in dat geval de juiste keuze. In de uitzendbranche is de regelgeving omtrent VCA iets anders geregeld. Als je in de uitzendbranche werkzaam bent als intercedent of leidinggevende ga je voor VIL VCU. In Eindhoven/Best kun je terecht voor VCA cursussen met een open inschrijving. Voor groepen maakt ARBO centrum Eindhoven/Best afspraken op maat. Groepen kunnen voor de VCA opleidingen in Eindhoven/Best terecht, of ARBO centrum verzorgt de VCA opleiding op een eigen locatie.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.