Vacature: junior online marketeer, parttime of fulltime

Vacature: junior online marketeer/ junior SEO specialist, parttime of fulltime

Ben jij gedreven, enthousiast en heb jij een passie voor online? Dan zoeken wij jou! ARBO centrum is op zoek naar een starter die graag als online marketeer aan de slag wilt gaan. Ervaring heb je misschien een klein beetje maar ook een handige, analytische schoolverlater komt hier zeker ook goed terecht. Samen kijken wij welke kant je op wilt gaan binnen de online marketing en leren wij jou alles wat je moet weten.

Wie ben jij?

Binnen jouw familie en vrienden ben jij degene die online alles weet te vinden. Daarnaast ben je geïnteresseerd in de wereld van online. Hier heb je nog geen/weinig ervaring in. Je bent wel heel leergierig. Een vooropleiding is niet nodig zolang je natuurlijk wel gemotiveerd bent om daadwerkelijk te leren.

Wie zijn wij?

ARBO centrum levert drie verschillende diensten in de veiligheidsbranche. Als eerste helpen wij diverse bedrijven en particulieren met veiligheidsopleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een BHV cursus of juist een heftruck cursus. Daarnaast leveren wij advies over veiligheid. Een RI&E of een brand ontruimingsplan maken wij regelmatig. Uit beide pijlers komen vaak aanvragen voor veiligheidsartikelen en daarom hebben wij een eigen veiligheidswinkel. Hier kan iedereen terecht voor zijn of haar EHBO koffer, brandblussers, veiligheidshelmen en nog veel meer veiligheidsartikelen.

Waar kom je terecht?

Binnen ARBO centrum kom je op de marketingafdeling terecht. Momenteel bevat de marketingafdeling 3 personen. Dit breiden we uit naar 6-10. Hier leg je verantwoording af aan de afdelingshoofd en de senior online marketeer. Samen met het team streven wij ernaar om de verkoopafdeling erg druk te laten zijn. Ook de winkel druk bezig houden met pakketjes inpakken, verzenden en inkopen is iets waar wij voor zorgen.

Takenpakket

Personalia

Wat bieden wij?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Mail dan je motivatiebrief en je cv naar marketing@arbocentrum.nl. Wellicht tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.