Reachtruck cursus volgen in Wolvega

De trainingslocaties van ARBO centrum bevinden zich door het hele land; ook bij jou in Friesland kun je onze cursussen volgen. Wolvega is onze locatie in Friesland waar je onder andere een reachtruck cursus kunt volgen. Bezoek onze locatie ook voor deelname aan de cursus VCA basis, VCA VOL, BHV, heftruck en hoogwerker opleidingen.

Net als onze andere vestigingen is ook de locatie in Wolvega gemakkelijk bereikbaar. Vanuit Leeuwarden, Assen, Groningen en Heerenveen.

De inhoud van de reachtruck cursus

Tijdens onze reachtruckcursus leer je alle theoretische kennis en praktijkkennis die je nodig hebt om veilig een reachtruck te kunnen besturen. Zowel het theoriegedeelte als het praktijkdeel worden afgesloten met een examen, waarin je onze instructeurs overtuigt van jouw geleerde kennis. Het reachtruck certificaat dat je ontvangt wanneer je beide examens succesvol hebt afgerond, is vijf jaar geldig.

Een incompany training volgen in Wolvega?

Het is ook mogelijk een incompany cursus te volgen in Wolvega. In dat geval komen onze instructeurs bij jou in Wolvega langs op locatie om de cursus te geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een incompany cursus. Ook met vragen over onze reachtruck cursus of een van de andere cursussen in ons aanbod kun je uiteraard bij ons terecht.

Gerelateerde cursussen

Please verify the shortcode categorie3 tax={category slug}

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.