Snel je reachtruckcertificaat halen in Lelystad

Voor een reachtruck cursus in Lelystad kan men bij ARBO centrum terecht. In de Arbowet is bepaald dat medewerkers voor het besturen van bedrijfsvoertuigen goede training moeten hebben genoten. Zij moeten kunnen aantonen dat zij het voertuig in kwestie veilig en capabel kunnen besturen en dat zij op de hoogte van van risico’s. Hoe zorgt men hiervoor? Het reachtruck cerrtificaat is de beste methode om dit aan te tonen. Met een reachtruck cursus in Lelystad kan dit certificaat worden behaald.

 

ARBO centrum beschikt over een eigen locatie in Lelystad:

 

ARBO centrum
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
088-123 0 888 
info@arbocentrum.nl

Hoe ziet de reachtruck cursus in Lelystad eruit?

In de reachtruck cursus in Lelystad leert men veilig een reachtruck te besturen en te beheersen. Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen ervaring hebben, of waarvan het reachtruckcertificaat langer dan 3 maanden is verlopen.

De reachtruck cursus is opgebouwd uit een stuk theorie en een stuk praktijk. Eerst wordt de theorie behandeld, waarvoor aansluitend examen af wordt gelegd. De onderwerpen die in de theorie aan bod komen, zijn:

  • Wetgeving
  • Kantelmoment en transportmiddelen
  • Aandrijvingen
  • Transport en opslag
  • Veiligheid

Na het theoriegedeelte gaat de reachtruck cursus in Lelystad verder met de praktijk. Ook het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een examen.

In de middag is het praktijkgedeelte met afsluitend een praktijkexamen. Bij het positief afleggen van beide examens ontvangt de cursist een reachtruck certificaat en een ARBO pas.

Ook voor een herhalingscursus

Het reachtruck certificaat is vijf jaar geldig. Wanneer de geldigheid afloopt, dient men opnieuw examen te doen om het certificaat weer voor vijf jaar te behalen. Ook voor een herhaling van de reachtruck cursus in Lelystad kan men bij ARBO centrum terecht.


De kosten van de reachtruck herhalingscursus in Lelystad bedragen 225 euro per persoon. Deze kosten zijn exclusief BTW en inclusief het afleggen van examen. Het is ook mogelijk om een gecombineerde reachtruck en heftruck herhalingscursus te volgen. De kosten daarvan bedragen 275 euro exclusief BTW per persoon.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.