Eendaagse reachtruck cursus in Best/Eindhoven

Om een reachtruck veilig en verantwoord te kunnen bedienen, zijn bestuurders verplicht een opleiding te volgen. Bij ARBO Centrum volg je deze opleiding al binnen één dag. Onze gecertificeerde instructeurs leren je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het bedienen van een reachtruck. Daarnaast krijg je inzicht in de risico’s die aanwezig zijn voor jou en je omgeving en hoe je deze kunt beperken.

Trainingslocatie in Best/Eindhoven

De trainingslocaties van ARBO Centrum bevinden zich door heel Nederland, waaronder in Best/Eindhoven. Op onze vestigingen kun je diverse eendaagse cursussen volgen, waaronder de reachtruck cursus. Onze opleidingen zijn geschikt voor beginners, voor mensen die hun certificaat willen verlengen, maar ook voor beroepschauffeurs. Al onze opleidingen zijn landelijk erkend. Je kunt onze opleidingen volgen op een van onze vestigingen, maar het is ook mogelijk om een incompany opleiding te volgen. In dat geval komen de instructeurs langs op jouw locatie om de cursus te geven.

Eendaagse opleiding voor je reachtruckcertificaat

Onze vestiging in Best/Eindhoven is centraal gelegen en goed bereikbaar via de A50 en A58. Woon of werk je in Tilburg, ’s Hertogenbosch of Venlo? Dan is onze locatie in Best/Eindhoven de beste optie voor jou. Tijdens de cursus leer je de benodigde theoretische kennis en ga je samen met de instructeurs aan de slag met de reachtruck om de kennis in praktijk te brengen. Het certificaat dat je na het succesvol afronden van de opleiding ontvangt, is vijf jaar geldig.

Schrijf je direct in voor een van onze opleidingen

Wil je je eerste opleiding voor een reachtruck volgen of wil je je certificaat verlengen? Bezoek onze inschrijfpagina om jouw cursusdag in Best/Eindhoven te plannen of neem contact met ons op. We helpen je graag met het beantwoorden van je vragen.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.