Noodverlichting onderhoud

Onderhoud aan noodverlichting is essentieel voor een goede werking en bovendien wettelijk verplicht. Je dient het systeem jaarlijks te laten controleren, zodat je daar bij calamiteiten volledig op kunt vertrouwen. Wij kunnen dit onderhoud voor je verzorgen, zowel bij LED noodverlichting als bij andere lichtbronnen in de systemen waar je gebruik van maakt.

Keuring aanvragen?

Noodverlichting laten onderhouden?

Wij komen graag langs om onderhoud te plegen aan noodverlichting

Tijdens het onderhoud aan noodverlichting werken we volgens de belangrijke wettelijke richtlijnen en verplichtingen. We zorgen voor een grondige keuring en nauwkeurige controle, waarmee we eventuele mankementen op een duidelijke manier in kaart brengen. In de rapportage lees je of het systeem weer een jaar is goedgekeurd, of dat het belangrijk is om delen daarvan tijdig te vervangen of vernieuwen.

We zijn gespecialiseerd in het onderhoud van LED noodverlichting, net als voor andere lichtbronnen en het onderhoud van EHBO koffers, verbanddozen, brandblussers, AED’s en andere BHV-hulpmiddelen waar je in de organisatie gebruik van maakt.

Jaarlijks onderhoud noodverlichting

Het jaarlijks onderhoud van noodverlichting uitbesteden aan gecertificeerde experts? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag, zodat je er zelf niet meer steeds bij hoeft stil te staan. In plaats daarvan nemen wij weer contact op als er een keuring of controle aan zit te komen, zodat je netjes aan de wettelijke verplichtingen blijft voldoen.

 

Meteen een afspraak maken of meer weten over het onderhoud van noodverlichting? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Onderhoud noodverlichting

9,75vanaf prijs

De laatste onderhoudsaanvraag was om 08:12

Heb je een vraag?

Noodverlichting onderhoud wettelijk verplicht

Het onderhoud aan noodverlichting is wettelijk verplicht. Wij zorgen er binnen die wettelijke verplichting graag voor dat je hier zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. We houden voor je bij wanneer er een nieuwe keuring en controle plaats moet vinden en brengen met een rapportage in kaart welke onderdelen eventueel aan vervanging toe zijn.

 

We zorgen voor onderhoud van noodverlichting volgens de norm die hiervoor geldt. Op die manier voldoe je netjes aan de verplichtingen en zorg je bovendien voor een betrouwbare en veilige organisatie. We voorkomen dat de noodverlichting onverwacht niet werkt tijdens calamiteiten. Het is wat ons betreft daarom een goed idee dat onderhoud aan noodverlichting verplicht is.

Graag gebeld worden?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Kosten onderhoud noodverlichting

Benieuwd naar het onderhoud voor noodverlichting en de kosten die daarbij horen? De prijs hangt sterk af van wat we voor je kunnen betekenen. Keuringen kunnen we uitvoeren voor €32,50 voor één BHV-hulpmiddel in de organisatie. Wilt je binnen het bedrijf of instelling meteen meer dan 50 BHV-hulpmiddelen laten controleren, keuren of onderhouden? Dan is dat al mogelijk vanaf €9,75 en is het een stuk voordeliger.

 

‘Wat kost onderhoud van noodverlichting’? De keuring en controle kunnen we goed inschatten. Als er meer moet gebeuren is het lastig om daarvan de kosten op te geven, omdat het afhangt van de situatie en de conditie van de verlichting.

 

Tip: LED noodverlichting is duurder in aanschaf, maar heeft los van de verplichte keuringen en controles jarenlang weinig tot geen onderhoud nodig. Dat scheelt onder de streep flink in de kosten en is daarmee een aantrekkelijke besparing voor veel organisaties.

  • 1 tot 2 keuringen € 32,50
  • 3 tot 5 keuringen € 26,00
  • 6 tot 10 keuringen € 22,75